V dnešním článku jsme si pro Vás připravili vynikající recept pro milovníky šťavnatých tvarohových dezertu. Tenhle tvarohový koláč je snadný na přípravu a má úžasnou tvarohovou chuť. Jemné těsto a tvarohový krém tvoří dokonalou kombinaci chutného dezertu. Zdroj: souspark.ru Šťavnatý tvarohový dezert Co budeme potřebovat: Těsto: 4 vejce špetka soli 200 g cukru 120 ml rostlinný olej 120 ml kefír 300 g hladká mouka 8 g prášek do pečiva Tvarohový krém: 300 g tvaroh 3 lžíce moučkový cukr 8 g vanilkový cukr 1 vejce Jak budeme postupovat: 1. V hluboké míse rozklepněte vejce, přisypejte špetku soli a krystalový cukr- šlehejte mixérem, dokud nevznikne bílá tekutá směs, poté do této směsi přilijte rostlinný olej a kefír pokračujte ve šlehání. 2. Mouku smíchejte s práškem do pečiva a prosejte do vaječné směsi. Vypracujte tekuté těsto, které pak nalijte do formy vyložené pergamenem. Zdroj: souspark.ru 3. Tvaroh smíchejte s moučkovým a vanilkovým cukrem, následně do tvarohové směsi zašlehejte vejce a pomocí mixéru ji rozmixujte do jednotné konzistence a krém je hotový! 4. Tvarohový krém přendejte do cukrářského sáčku a na povrchu těsta vytvořte velký mřížkový vzor. Zdroj: souspark.ru 5. Koláč pečte v předehřáté troubě 35 minut při 180 °C. 6. Po upečení ho ještě posypejte moučkovým cukrem a podávejte ho s láskou a skvělým pocitem, jak se vám to výborně povedlo! Výsledkem je šťavnatý a jemný tvarohový koláč. Zdroj: souspark.ru Zdroj: souspark.ru Přátelé přejeme vám dobrou chuť! Článek Ne koláč, ale zlato šťavnatý tvarohový dezert se nejdříve objevil na Prima Inspirace.
Máte rádi sladké, ale nechcete v kuchyni strávit více času, než je nutné? Pak si můžete upéct jednoduchý ovocný koláč ze šesti surovin. Navíc se můžete rozhodnout, zda zvolíte klasiku nebo si upečete jeho bezlepkovou variantu. Jdeme na to. Tři celá vejce
Na mnohých zahrádkách právě vrcholí sběr angreštu. Já ten svůj dostala přímo natrhaný od mojí babičky. Angrešt roste na keříku či menším stromku, má úžasnou sladkokyselou chuť a může být různě zbarvený dle odrůdy od zelené, žluté až popř. červenou, kterou
Tento koláč z tvarohu a s pomeranči určitě stojí za zkoušku. Mám ráda jeho sladkou a zároveň trochu nakyslejší svěží chuť. Pomerančů si doma užíváme převážně v zimních měsících. Jednak jsou plné vitamínů a jednak během ostatních období dáváme přednost spí
Tomuto křehkému koláči plném tvarohové náplně určitě neodoláte. Jelikož jsem potřebovala na jaře zlikvidovat zásoby z mrazáku, použila jsem zamrazené borůvky s červeným rybízem. Pokud byste použili nějaké jiné ovoce popř. jinou kombinaci, doporučuji pak u
Sezóna rybízu je v plném proudu. Nevím jak vy, ale já mám nejraději rybíz přímo z keříku do pusy. Když už pak natrhaný, tak a u nás tyto drobné bobulky frčí nejvíc na nějakém tom koláči, ať už v trochu pracnější kynuté variantě, či jednoduchém drobenkovém