Šumavu překvapivě ovládl Pech

Letošní 54. Rallye Šumava Klatovy a 28. Historic Vltava Rallye byly velmi obtížné, zejména díky velice nestálému počasí. V soutěži historických vozů si přesto nenechala utéct vítězství dvojice Luigi ´Lucky´ Battistolli (Lancia Delta HF Integrale), v klání soudobých vozů zvítězila (s přispěním defektu tovární škodovky) dvojice Václav Pech – Petr Uhel s Fordem Fiesta R5.

projít na článek

JIŘÍ MIČÁNEK OVLÁDL BRNĚNSKÉHO DRAKA

V čele českého vrchařského mistrovství ČR je po nedělním závodu Brněnský drak Jiří Mičánek jr. Manažer a pilot týmu Mičánek Motorsport powered by Buggyra suverénně ovládl všechny čtyři závodní rozjížďky.

projít na článek

Fenomén Vabroušek pošestnácté ovládl Moraviamana

Železný muž Petr Vabroušek ovládl už pošestnácté závod Moraviaman v Otrokovicích, který byl třetím dílem seriálu FORD CZECHMAN TOUR Českého poháru v dlouhém triatlonu. Ženám v ironmanském závodě vládla stylem start – cíl Petra Krejčová.

projít na článek

MALOSTRANSKÉ NÁMĚSTÍ VS PODZEMNÍ GARÁŽE

Projekt rekonstrukce Malostranského náměstí se táhne několik let. Což není překvapivé když přihlédneme k místu a složitosti jednání. Co překvapivé je, je požadavek na umístění podzemních garáží. Celý Článek Zde The post MALOSTRANSKÉ NÁMĚSTÍ VS PODZEMNÍ GA

projít na článek

Veřovská desítka

Kuba se včera účastnil tradiční Veřovské desítky. V čase 30:18 min. stanovil nový traťový rekord a závod ovládl.

projít na článek

Orlické hory ovládl Šediváčkův Long

V Deštném se na start extrémního, etapového závodu psích spřežení postavilo více než 80 musherů se svými saňovými psy. Čekalo na ně více než 200 km rozdělených do čtyř etap s povinným přenocováním v bivaku bez asistence.

projít na článek