TAKŽE ZASE NIC

Problém Pražské magistrály: Poslední pokus o řešení, měl být v procesu právě teď. Praha si nechala navrhnout řešení od ateliéru dánského architekta Jana Gehla, který se ve své tvorbě věnuje především veřejnému prostoru. Pražské zastupitelstvo bohužel poslalo tento projekt k ledu. Možná nepochopením problému, asi blížícími se volbami. Takže zase nic. Celý Článek Zde The post TAKŽE ZASE NIC appeared first on ting.

projít na článek

Čtení ke krbu

Nevím jak kdo, ale já mám kolo už 14 dní zaparkovaný a čekám na voblevu. Jednak se nechci zrakvit a druhak nechci, aby mi kolo žrala sůl. Takže je čas na nějakou jinou činnost, třeba čtení u krbu. :) A tak jsem si vzpomněl, že jsem něco na jaře napsal a v

projít na článek

Otevřené sklepy

2. června proběhl v Brumovicích Den otevřených sklepů a účast byla zase větší než loni. Všem kdo se k nám přišli podívat děkujeme. Opět vyšlo krásné počasí. Budeme se těšit zase příští rok.

projít na článek

Kroužky znovu jedou!

Od června zase můžeme! Ještě máme měsíc do konce školního roku, takže se pojďte nabažit juggeru, ať vám to vydrží až do konce prázdnin! Uvidíme se ve středu na Vinohradech a ve čtvrtek na Kobylisích =) The post Kroužky znovu jedou! appeared first on jugge

projít na článek

Pan majitel Jarda zase v řece!

Pan majitel Jarda už je zase v potoce! A jako vždy vám z něj přináší krásné poselství, které prostě nesmíte minout. Mrkněte, co je to tentokrát.

projít na článek

AER 2019: Živá čtvrtá etapa plná předjíždění

Čtvrtá etapa Africa Eco Race se zase jela v pořádném kvapíku. Tomáš Tomeček do ní startoval zezadu, a tak si aspoň hezky zapředjížděl. V cíli byl druhý, celkově už zase kamiony vede.

projít na článek