Test Hondy HR-V EHEV hybridu s motorem 1,5 litru

Test malého crossoveru s předním pohonem. Honda HR-V třetí generace s hybridním pohonem v nejvyšší výbavě Advance Style. Nabízí prostorný a praktický interiér jen kufr je menší než u předchozí generace.

projít na článek

Test Fordu Kuga s benzínovým tříválcem 1,5 litru

Test Fordu Kuga s benzínovým tříválcem o objemu 1,5 litru s předním náhonem v druhé nejvyšší výbavě ST Line X. Je to základní motorizace Kugy, ale i tak nabízí dostatečný výkon 110 kW.

projít na článek

Test nového DS4 1,2 Rivoli Cross s automatem

Test nového DS4 s tříválcovým turbo motorem 1,2 PureTech s automatickou osmistupňovou převodovkou v nejvyšší výbavě Rivoli Cross. Luxusní prémiový crossover nižší střední třídy s předním pohonem s atraktivním designem.

projít na článek

Test Citroen C5 AirCross Hybrid 225 Shine po faceliftu

Test Citroenu C5 AirCross Hybrid s motorem 1,6 Turbo s automatickou osmistupňovou převodovkou po faceliftu. Jedná se o plug in hybrid, který se dobíjí z dobíjecích stanic nebo ze zásuvky, ale to trvá velmi dlouho a dojezd na elekřinu není velký. Crossover

projít na článek

Test: Škoda Fabia 1.0 TSI Style nejlepší Fabie všech dob

Čtvrtá generace Škody Fabia opět povyrostla a ještě více dospěla. V rámci redakčního testu jsme vyzkoušeli verzi Style s litrovým motorem TSI s 81 kW ve spojení s manuální převodovkou, kterou pořídíte aktuálně za 409.900 Kč.

projít na článek

Test Hyundai i20 N sportovní verze s motorem 1,6 Turbo s manuálem

Třetí generace Hyundai i20 byla představena na jaře 2020 v Ženevě. Tato modelová řada se vyrábí v Tureckém Izmiru. Sportovní verze nemá moc konkurence, mezi ní patří zejména Fiesta, Polo, Ibiza.

projít na článek