Test: MG ZS 1.0 TGI - předsudky stranou

Sehnat SUV pod půl milionu s bohatou výbavou je téměř nemožné. Nová automobilka na českém trhu MG nabízí ovšem dobře vybavený model ZS za cenu 424.900 Kč. A nás zajímalo, jak se žije s SUV vyráběném v Číně a jak se s ním jezdí po českém asfaltu.

projít na článek

Peugeot e-208 GT: Předsudky stranou. I malý elektromobil umí být překvapivě zábavný

17. 04. 2024 Recenze & testy I po faceliftu je 208 skvělým malým autem do města, v elektrické verzi obzvlášť. Jenže co když se chci při jízdě taky bavit?Lukáš NaskeNení to ani dva týdny, co vám tu Viola psala o prvních dojmech z představení facelifto

projít na článek

TEST MLÉČNÝCH KRMNÝCH SMĚSÍ

mléčná krmná směs, kvalita, test, sedimentace   

projít na článek

Test DS7 Crossback E-Tens Louvre

Test DS7 Crossback s plug in hybridním pohonem s přeplňovanou šestnáctistovkou v nejvyšší výbavě Louvre. Luxusní prémiový crossover s pohonem všech kol.

projít na článek

Test Hondy HR-V EHEV hybridu s motorem 1,5 litru

Test malého crossoveru s předním pohonem. Honda HR-V třetí generace s hybridním pohonem v nejvyšší výbavě Advance Style. Nabízí prostorný a praktický interiér jen kufr je menší než u předchozí generace.

projít na článek

Test velkého SUV Hyundai Santa Fe PHEV v sedmimístném provedení

Test největšího SUV od Hyundai - Santa Fe sedmimístné provedení s plug in hybridním pohonem v plné výbavě. Vůz pohání přeplňovaná šestnáctistovka se šestistupňovým automatem a pomáhá elektromotor s 67 kW.

projít na článek