Test postřehu: Poznáte v tomto elegánovi bývalého moderátora Novy? Napovíme: Je mu už 68 a oholil si knír

Svého času ho zdobil mužný knír a hustý černý vlas, který se časem změnil na pepř a sůl, s knírem ho můžeme vidět jen na starých fotkách. Tím však nikterak charisma dnes osmašedesátiletého bývalého moderátora neutrpělo. Z Novy si ho můžeme vybavit po boku dvou blondýnek. Vzpomenete si na jeho jméno?

projít na článek

Kvíz na cvičení postřehu: Najdi na stoletém strašidelném obrázku 6 tváří! Do 10 vteřin to zvládne génius

Pokud máte bystrý postřeh a všímat si nejmenších detailů vám nečiní žádné potíže, pak rozhodně nikam neodcházejte. Přinášíme vám jedinečný test postřehu. Najdete na strašidelném obrázku 6 skrytých tváří?

projít na článek

Kvíz pro milovníky klasiky: Poznejte film s Burianem! Napovíme: Do Baarové se zamiloval tenkrát doopravdy

Martina Friče jsme zvyklí vídat spíše v profesi režiséra, Theodora Pištěka zase v pozici návrháře kostýmů. V tomto filmu si ale střihli důležité role a Vlasta Burian s Lídou Baarovou dokonce dvojrole. Československá komedie tehdy slavila obrovský úspěch.

projít na článek

test test test

Test test test. Článek test test test se nejdříve objevil na stolzed.cz.

projít na článek

Kvíz na cvičení postřehu: Najdi 3 rozdíly mezi obrázky karet. Lidé se zdravým mozkem to dají do 10 sekund

Jak jste na tom s bystrým úsudkem a logickým uvažováním? Zvládli byste kvíz na cvičení postřehu? Pokud myslíte, že ano, rovnou si zkuste ten náš. Najdete na obrázcích karet 3 rozdíly?

projít na článek

Zábavný rébus k procvičení postřehu: Najdi na ulici schovaného koně! Je to chyták. Dáš to do 7 vteřin?

Jak jste na tom s bystrostí, logikou a myšlením? Zvládli byste zábavný rébus k procvičení postřehu? Pokud si myslíte, že ano, rovnou si zkuste ten náš. Najdete na ulici schovaného koně?

projít na článek