Také si myslíte, že uvařit brambory umí každý? Asi ano, ale aby byly opravdu lahodné, hodí se některé jednoduché triky. Že jsou různé varné typy od A, tedy na saláty, po D na kaši, určitě víte, takže vyberete podle toho, co chcete právě uvařit. Důležitý je i výběr odrůdy. Pokud nakupujete v supermarketu, tak to []
Většina z nás si pod názvem francouzské brambory představí zapečené brambory se salámem, vajíčkem, sýrem a případně i s cibulí. Proč tedy označení francouzské brambory? To asi nikdo neví... Receptů na francouzské brambory je mnoho, protože v každé domácno
projít na článekV běžné řeči se používá název brambor nebo také brambora, ale nejčastěji v množném čísle brambory. Jedná se o víceletou hlíznatou rostlinu z čeledi lilkovitých, pěstovanou jako jednoletá plodina. Za svoji oblibu brambory vděčí své nenáročnosti na přírodní
projít na článekBrambory si můžete připravit na desítky způsobů. Řadí se sice mezi zeleninu, využívají se ale spíše jako příloha k hlavnímu jídlu (případně si z nich můžete připravit i hlavní jídlo samotné). Sepsali jsme pro vás [...] Příspěvek Brambory nejsou nuda na t
projít na článekPečete, smažíte nebo grilujete? Máme pro vás tip na další úpravu masa a zeleniny, kterou snadno využijete ve své kuchyni. Jde o vaření v páře. Právě to se dnes považuje za jednu z nejzdravějších kuchyňských [...] Příspěvek Chcete jíst ještě zdravěji? Vyzk
projít na článekCibuli oloupeme a necháme zesklovatět na sádle. Přidáme na drobné kostičky nakrájenou Borotickou uzenou slaninu. Restujeme cca 2 minuty. Zaprášíme moukou a lehce osmahneme. Přidáme překrájené vyceděné zelí. Přidáme podle chuti vodu/nálev ze zelí. Př
projít na článek