TŘEZALKOVÝ OLEJ

Třezalkový olej se využívá pro své čistící, antiseptické a protizánětlivé účinky. Je vhodný pro ošetření spálené pokožky po nadměrném slunění, k ošetření naraženin, zanícených ran a pohmoždenin, uvolňuje svalové a energetické blokády. Má povzbuzující účinky při depresích a nervových potížích a používá se jako podpůrný prostředek při hormonální nerovnováze a snížené vitalitě.

projít na článek

SKOŘICOVÝ OLEJ

Skořice je neuvěřitelně populární koření.  Mnozí si však neuvědomují, že ve formě oleje má neuvěřitelné zdravotní výhody.  Skořicový olej vlastní velmi dobré antiseptické, antibiotické, analgetické a afrodiziakální vlastnosti. Tento éterický olej má čistí

projít na článek

KOKOSOVÝ OLEJ

Patří mezi superjídla, jak se říká potravinám s mimořádnými účinky na zdraví. Ale kokosový olej je ještě mnohem lepší!

projít na článek

KOSMETIKA Z KONOPÍ

Olej z konopí buňky vyživuje, energeticky zásobuje, čistí a upravuje jejich hospodaření s vodou. Konopný olej napomáhá odstraňování odumřelých buněk a urychluje zdravé buněčné dělení.

projít na článek

RICINOVÝ OLEJ VŠESTRANNÝ LÉK

Toužíte po krásných hustých vlasech, pevných nelámavých nehtech nebo hustých řasách? Řešení je velice jednoduché, levné a ženy ho znají již po staletí. Používejte ricinový olej. 

projít na článek

Jak poznáte kvalitní olivový olej

Jedním z nejznámějších stravovacích směrů, který je i dosti podrobně prostudován, je středomořská strava (Mediteriánská). Je známá tím, že se téměř vše zalévá či marinuje v olivovém oleji. Zdravotní přínosy olivového oleje, který je tak hojně využíván prá

projít na článek