TŘI SESTRY SAILING TEAM vyhrál MČR ORC

V týdnu od 5. do 13. listopadu se v Chorvatsku jelo Mistrovství České republiky v námořním jachtingu v handicapu ORC, do kterého se letos nově započítávala i známá chorvatská regata Jabuka. V sobotu se do Vodice začaly sjíždět první posádky. Pršelo a foukal tak silný jižní vítr (jugo), že každá devátá vlna kompletně oplachovala auta zaparkovaná u městského mola. Jugo v nárazech 30 až 40 uzlů vydrželo i v neděli, všech 15 účastníků přijelo v pořádku do Vodice a zaregistrovalo se k závodu. Večer byl na uvítanou připraven welcome drink v baru Griz, kde první společné setkání rozzářila místní kapela Show Legende.

projít na článek

TŘI SESTRY SAILING TEAM - BRAMBOROVÉ NA MISTROVSTVÍ EVROPY

V posledním červnovém týdnu za účasti 34 týmů z 8 zemí v toskánském středisku Punta Ala proběhlo ORCi Mistrovství Evropy v námořním jachtingu. TŘI SESTRY SAILING TEAM v něm dosáhl svého nejlepšího umístění v historii svých účastí na ME či MS. Vzhledem

projít na článek

HEBE si veze bronz z Mistrovství Evropy

Na Maltě se od 26. dubna do 1. května jelo mistrovství Evropy ORC. Na startu byly dvě české lodě: HEBE SAILING TEAM a TŘI SESTRY SAILING TEAM. A HEBE závod vyšel parádně. Byl z toho bronz.

projít na článek

Mistrovství ČR v námořním jachtingu

Mistrem republiky v námořním jachtingu se stal tým RODOP vedený Martinem Kulíkem, s Lukášem Neumannem za kormidlem. Stříbro bere Morgan Sailing Team a bronz loňský vítěz Hyveco.

projít na článek

MORGAN SAILING TEAM vítězem 24. České námořní rallye

Již 24. ročník České námořní rallye, která byla mistrovstvím ČR v námořním jachtingu one-desing, se konal od neděle 11. do pátku 16. října v Chorvatsku.

projít na článek

TŘI SESTRY vítězí ve skupině a celkově berou bronz!

17. října v 11 hodin byl za slabého větru odstartován již 36. ročník legendárního závodu Rolex Middle Sea Race. Na letos startu bylo 115 lodí z 22 zemí světa.606 námořních mil dlouhý závod z Malty kolem Sicílie, Messinskou úžinou, kolem sopečného ostrova

projít na článek