Trio českých olympioniků míří do Brna

Účastníci olympiády v Londýně Přemysl Švarc, Radka Vodičková a Vendula Frintová budou největšími hvězdami a největšími favority na vítězství v závodě 21. EKOL SUPERPRESTIGE 2013, který se koná v sobotu 25. května v Brně. Tradiční závod spadající do Českého poháru v olympijském triatlonu je zároveň mistrovstvím republiky na tratích sprint triatlonu a vítězové se stanou národními šampiony. Mimo to má závod statut Evropského poháru juniorů.

projít na článek

Na Plese olympioniků protančili sportovci celou noc…

V sobotu 20. ledna 2018 se již tradičně v brněnském hotelu International konal 21. ročník “Plesu sportovců a olympioniků JMK”, za účasti primátora statutárního města Brna pana ing. Petra Vokřála a předsedy ČKO pana Oldřicha Svojanovského.

projít na článek

HAIGO jede do Brna ke čtvrtému podniku sezóny 2022

Seriál pro historiky inspirované socialistickou érou míří s Žigulíky, Škodovkami, ale také formulemi Estonia, či MT77 Masaryk Racing Days do Brna, ke svému teprve čtvrtému závodnímu víkendu.

projít na článek

Na Lipně se v neděli bude bojovat o tituly mistrů republiky

V neděli 19. srpna se na Lipně v jižních Čechách koná mistrovství republiky ve sprint triatlonu. Závod je také pátým dílem Českého poháru v olympijském triatlonu a na startu nebude chybět ani kvarteto českých olympioniků Jan Čelůstka, Přemysl Švarc, Radka

projít na článek

Mistrovské tituly pro Karla Lavického a Kateřinu Švíkovou

První ze dvou šampionátů, které se nyní odehrávají v chorvatské Viganji, včera skončil. Velmi dobře obsazeného závodu se zúčastnilo 57 závodníků a mimo české špičky, ať té současné nebo minulé, bylo závodní pole obohaceno o závodníky z Maďarska, Slovinska

projít na článek

Filip Vítů Trio v Hard Café!

Filip Vítů Trio v Hard Café! Ukázka z koncertu v Hard Café clubu Karviná https://www.youtube.com/watch?v=p4dS7RmggSg

projít na článek