Jak pomáhá uvolňuje ztuhlé svalstvo,pomáhá při regeneraci po pracovním nebo sportovním výkonu,navozuje pocit úplné relaxace,napomáhá k lepšímu prokrvení svalů a vazivového aparátu,pozitivně ovlivňuje lymfatický systém,odstraňuje stres, napětí a únavu,urychluje odplavování toxických látek,pomáhá při migrénách,zmírňuje obtíže se spánkem.Výsledný účinekBudete se cítit uvolnění, odpočinutí, zrychlí se rekonvalescence po fyzické námaze, odstraní se bloky kolem páteře.Kdy se nedoporučujepři křečových žílách na dolních končetinách,ve vyšším stádiu těhotenství,při stavech mimořádné únavy a vyčerpání organismu,při pooperačních stavech v dutině břišní a hrudníku,při postižení kůže chorobným zánětem,při nádorových onemocněních,při problémech se srážlivostí krve a kornatění tepen,při onemocnění žlučníku a močových cest,u těžkých poruch prokrvení a krvácivých stavech.
Esenciální oleje a aromaterapie Aromaterapie je metoda užívání olejíčků s vonnými esencemi s cílem obnovení a omlazení pokožky, navození relaxace těla i ducha a celkového osvěžení. Při masáži jsou využity blahodárné účinky éterických olejů získaných z lis
Masáže horkými mořskými mušlemi výborně stimulují krevní oběh a lymfatický systém. Terapeutické účinky této masáže spočívají v promasírování a důkladném prohřátí svalstva a v rozproudění životní energie v těle. Tento rituál zahrnuje peeling celého těla, p
Chcete udělat radost svým blízkým? Allegria vám může snadno pomoci. Tato ojedinělá firma na zážitky vám nabídne nejrůznější možnosti od masáží a wellness pobytů přes adrenalinové zážitky až po zážitkové pobyty. Proto neváhejte a darujte zážitek všem, kteř
projít na článekFenykl se s oblibou používá v italské a francouzské kuchyni. Jeho sladká chuť podobná anýzu se využívá při pečení chleba, perníku nebo čajového pečiva. Celý fenykl se přidává do nakládané zeleniny (k červené řepě nebo okurkám) a při výrobě likérů. Fenykl
Fenykl se s oblibou používá v italské a francouzské kuchyni. Jeho sladká chuť podobná anýzu se využívá při pečení chleba, perníku nebo čajového pečiva. Celý fenykl se přidává do nakládané zeleniny (k červené řepě nebo okurkám) a při výrobě likérů. Fenykl