Úhoří sushi s omáčkou nicume Uhori filety položíme kůží dolů do vařici kořeněné omáčky z vývaru daši, sójové omáčky, rýžového octa, mirinu a cukru a asi 8 minut povaříme. Rybu vyjmeme, necháme zchladnout a nakrájíme na 10 kousků. Polovinu plátku nori nastříháme podélně na 10 proužků. Připravíme kořeněnou omáčku nicume: 100 ml ...
Nigiri-sushi s tuňákem Filet z tuňáka saku opláchneme ve studené vodě a osušíme. Strany rovně zařízneme a rybí filet nakrájíme přes vlákna na 8 tenounkých, pokud možno stejně velkých plátků o velikosti asi 3 x 5 cm. Jednu stranu rybích plátků lehce potř
projít na článekNeomezený kulinářský ráj, světové i kanárské speciality, mořské plody všeho druhu, sushi a další, to vše ve volném výběru bez omezení. Poznejte to, co jinde na kanárech ani u nás prostě není! Gran Canaria Wok.
projít na článekDalší z řady českých vydání turistických průvodců Rough Guides je věnován Švédsku a zaujme nejen cestovatele, ale i čtenáře, který se chce něco dozvědět o této zemi. Víte například, že Švédsko oplývá secesní architekturou, že hlavní město Stockholm se roz
projít na článekBrambory plněné, fritovan é, vař ené, ale i typické kanárské, tedy arrugadas, některé s omáčkou jiné bez a to vše s dostatkem zeleniny, masa či ryb. Náměstí San Roque se dnes zaplní nejen trhovci, ale i návštěvníky této populární slavnosti.
Nigiri ze slávek jedlých s petrželí Slávky slijeme a necháme v cedníku dobře okapat (místo nakladáných slávek můžete použít syrové slávky, uvařené, osolené, opepřené a posypané muškátovým oříškem) Petržel omyjeme a osušíme. Několik lístků dáme stranou
projít na článek