Uvedení nové výstavy Swarovski si nenechaly ujít mnohé známé osobnosti, mezi nimi i Gwyneth Paltrow a Jessica Alba

Swarovski představuje putovní výstavu, která oslavuje 130 let dědictví rakouského domu a jeho vliv napříč světy módy, šperků a popkultury. Výstavu uvedla kreativní ředitelka Giovanny Engelbert a kurátorovaná byla britským módním novinářem a kritikem Alexandrem Furym. Mezi hosty nechybělo spoustu známých osobností. 

projít na článek

Swarovski křišťály - Jaké existují typy?

Swarovski křišťály se používají ve šperkařství. Vysoká kvalita brusu Swarovski krystalů zajišťuje odlesk i za horších světelných podmínek. Swarovski křišťály s AB efektem mění barvy odlesku v širokém barevném spektru.

projít na článek

Rodinná firma Swarovski - tradice a současnost

Společnost Swarovski je i v současnosti rodinnou firmou. Počátky brusičství skla sahají do vesničky na Jablonecku. Světová firma na výrobu skleněných šperků a bižuterie nadále prosperuje. Světoznámé skleněné figurky Swarovski od roku 1976.

projít na článek

Manžetové knoflíčky a doplňky aneb jak se blýsknout

Luxusní manžetové knoflíčky Swarovski křišťály. Jak vzniká jedinečný odlesk Swarovski šperků. Dostupný luxus pánské bižuterie z Jablonce nad Nisou. Křišťály Swarovski jsou nejoblíbenější na světě.

projít na článek

Pět minut s herečkou Evou Hruškovou - Přeučilovou

Web Putování za uměním začíná nový seriál Pět minut s..., ve kterém budeme v krátkosti představovat osobnosti, známé i méně známé, z kultury, společnosti, umění...

projít na článek

Cesta divů je novou prodejnou Swarovski v Praze

Značka Swarovski oživuje vizuální identitu a redesignuje své prodejny. Se zavedením nového konceptu obchodů po celém světě transformace pokračuje a mezi ty nejnovější patří právě prodejna ve Westfield Chodov. Tento prostor je jediným v České republice, kt

projít na článek