V rámci změny programu

vystoupí v pvní den festivalu hudební skupina Kalle! Držitelé českých hudebních cen Vinyla a Anděl, Veronika Zemanová a David Zeman, osvěží středeční program skrze jejich ambientně čarovný zvuk. Kalle nás zavedou do mysteriózního světa červených jezer a tajemných lesních procházek. Jejich chladná soustředěnost paradoxně nepostrádá silnou atmosférickou vášeň. Pokud je totiž David voda, tak Veronika je oheň. Symbióza těchto živlů je pak v tomto hudebním prolnutí v našem kontextu něčím zcela unikátním. //// Kalle zahrají ve středu 12.7. ve 20:00 v Holešovické tržnici.

projít na článek

Velké novinky: změny v měření na Facebooku a nová cookies lišta

Měsíc leden byl v rámci novinek ze světa online marketingu celkem šokující. Začátkem roku se totiž začala řešit osobní data uživatelů na internetu. Pojďme se tedy podívat, jaké změny se chystají.

projít na článek

Revitalizace brownfieldů – dotační možnosti

Aktuálně je možné využít dotace na revitalizace brownfieldů z několika dotačních zdrojů. V rámci Národního plánu obnovy běží výzva pro města, obce a veřejné subjekty pro předkládání žádostí o dotaci na revitalizaci brownfieldů pro podnikatelské využití. V

projít na článek

Plánujeme a budujeme přírodní zahradu společně s žáky

Plánujeme zahradu_metodika programu Projekt byl podpořen Ministerstvem životního prostředí v rámci Programu na podporu projektů NNO v roce 2022. Článek Plánujeme a budujeme přírodní zahradu společně s žáky se nejdříve objevil na Ekocentra.cz.

projít na článek

Vodácký tréning

V rámci programu sportovní všestrannosti probíhá pod vedením oprávněného cvičitele vodácký výcvik. Rozdělení skupin Viz odkaz. ČASY 15:00;16:30, JSOU ČASY NÁSTUPU DO LODÍ. v TĚLOCVIČNĚ JE TO ČAS NÁSTUPU DO TĚLOCVIČNY. Pokud se někomu stane, že přijd

projít na článek

Svět v koši

Metodika_svet_v_kosi Projekt byl podpořen Ministerstvem životního prostředí v rámci Programu na podporu projektů NNO v roce 2022. Článek Svět v koši se nejdříve objevil na Ekocentra.cz.

projít na článek