Ve středu 11. května opět v Balbínce

Poslední pražský koncert v jarní sezóně odehrajeme ve středu 11. května v Balbínově poetické hospůdce. Na podzim si dáme v Praze (s výjimkou festivalu Folkomín) koncertní pauzu až do 3. listopadu, kdy budeme v Malostranské besedě slavit dvacáté páté narozeniny. Budete-li tedy mít chuť si ještě užít koncert před velkou přestávkou, zastavte se! Začátek jako obvykle ve 20:00, rezervace na www.balbinka.cz .

projít na článek

Ve čtvrtek 2. května v Praze v Balbínce

Ve čtvrtek 2. května budeme hrát opět v pražské Balbínce, koncert začne v obvyklých 20:00. Obměňujeme repertoár, nově uslyšíte třeba songy Ocún, Sněžný páv, Narvik nebo Sudičkou, krom toho máme i novinku. Rezervace na www.balbinka.cz . Těšíme se na Vás!

projít na článek

Pozvánka do únorové Balbínky

Po Novém roce opět v plné síle ! To jest také v plném počtu s Alicí v čele. V Praze se objevíme ve středu 10. února v Balbínce , koncert začíná ve 20.00, na místě chutné pivo, víno a legendární párky ! A samozřejmě také líbezné tóny, snové krajiny a tak v

projít na článek

Fotogalerie z jarního koncertu v Balbínce

Několik fotografií z objektivu Martina Myslivce z Majerova vítání jara v Balbínce (všimněte si zelených triček některých hudebníků) si můžete prohlédnout zde .

projít na článek

V sobotu 24. května velmi tiše v Balbínce

Těšíme se na Vás v sobotu  24. května  v Praze v Balbínově poetické hospůdce. Tentokrát budeme hrát velmi komorně, bubeník Tomáš Makovský si vybírá dovolenou :-) Začínáme jako obvykle ve 20:00, rezervace jsou možné na  www.balbinka.cz .

projít na článek

V pátek 6. září zahajujeme v Praze v Balbínce

V pátek 6. září zahájíme pražskou sezónu koncertem v  Balbínce, začínáme v obvyklých 20:00.  Obsazení kompletní. Rezervace na  www.balbinka.cz . Těšíme se na Vás!  

projít na článek