V sobotu 24. května velmi tiše v Balbínce

Těšíme se na Vás v sobotu  24. května  v Praze v Balbínově poetické hospůdce. Tentokrát budeme hrát velmi komorně, bubeník Tomáš Makovský si vybírá dovolenou :-) Začínáme jako obvykle ve 20:00, rezervace jsou možné na  www.balbinka.cz .

projít na článek

Novoročně velmi tiše v Balbínce (3.1.2013)

Nový rok začneme velmi tiše koncertem v pražské Balbínově poetické hospůdce ve čtvrtek 3. ledna. Velmi tiše, protože výjimečně bez bicích - Tomáš Makovský ten večer hraje a bubnuje v Divadle v Dlouhé v představení Kabaret Kainar - Kainar  (které Vám ovšem

projít na článek

Ve čtvrtek 2. května v Praze v Balbínce

Ve čtvrtek 2. května budeme hrát opět v pražské Balbínce, koncert začne v obvyklých 20:00. Obměňujeme repertoár, nově uslyšíte třeba songy Ocún, Sněžný páv, Narvik nebo Sudičkou, krom toho máme i novinku. Rezervace na www.balbinka.cz . Těšíme se na Vás!

projít na článek

V sobotu 9.11. máme podzimní koncert v pražské Balbínce

V sobotu 9. listopadu budeme hrát v pražské Balbínce. Koncert, tentokrát laděný podzimně a zádumčivě pojatý s tichým cajonem místo obvyklé bicí soupravy, začne v obvyklých 20:00. Rezervace na www.balbinka.cz . Těšíme se na Vás!

projít na článek

Všichni Majerovi muži v Balbínce v sobotu 12.9.

V sobotu 12.9. od 20.00 hrajeme celovečerní koncert v Balbínce ( Balbínova poetická hospůdka ), Balbínova 6, Praha 2). Alice ještě pečuje o miminko, takže se na Vás těší Všichni Majerovi muži !

projít na článek

Fotogalerie z jarního koncertu v Balbínce

Několik fotografií z objektivu Martina Myslivce z Majerova vítání jara v Balbínce (všimněte si zelených triček některých hudebníků) si můžete prohlédnout zde .

projít na článek