Velkou cenu E.ON v Táboře ovládli Rusové.

V neděli 31.7. se v jihočeském Táboře konal 33. ročník velké ceny E.ON. Závod byl současně EP juniorů a MČR dospělých na sprinttriatlonových distancích. Početné pole ruských závodníků ovládlo celkové výsledky, česká reprezentantka Tereza Zimovjanová vybojovala bronzovou medaili, Jan Čelůstka skončil pátý těsně před Františkem Linduškou.

projít na článek

Závod v olympijském triatlonu ovládli Řenč a Gajdošová

Poslední srpnovou sobotu se v Sokolově v Karlovarském kraji uzavřela sezona Českého poháru v olympijském triatlonu. Desátý a poslední díl prestižního seriálu ovládli Tomáš Řenč a Slovenka Romana Gajdošová.

projít na článek

Na Hulmenské desítce ovládli naši běžci všechny kategorie, Bajza a Dorazilová v traťových rekordech

V sobotu 28.ledna se v Hulíně konal 7.ročník Hulmenské desítky. Zúčastnila se jí i řada našich běžců, kteří nakonec ovládli všech pět kategoríí. V traťových rekordech zvítězili Jakub Bajza a Jana Dorazilová.

projít na článek

Petra Kuříková a Jan Čelůstka ovládli mistrovství republiky

Favorizovaní Petra Kuříková a Jan Čelůstka ovládli pražské mistrovství republiky v aquatlonu a stali se národními šampiony. Závod v metropoli přilákal v rámci Českého poháru v aquatlonu rekordní počet 258 startujících. Plavecká část byla v Podolí a běh na

projít na článek

Frintová s Linduškou v Brně ovládli závod ČP

Brno hostilo druhý díl Českého poháru v olympijském triatlonu a 22. ročník závodu s názvem EKOL SUPERPRESTIGE 2014 byl i Evropským pohárem juniorů a spadal i do Slovenského poháru. Závod Českého poháru ovládli Vendula Frintová a mladík František Linduška.

projít na článek

V Táboře se bude bojovat o tituly mistrů republiky

V neděli 3. srpna pokračuje v Táboře svým sedmým dílem Český pohár v olympijském triatlonu závodem s názvem Velká cena E.ON, Triatlon Tábor. Tento závod má statut mistrovství České republiky ve sprint triatlonu, takže vítězové se stanou národními šampiony

projít na článek