VIDEO: Cvičte s Hanou Mašlíkovou. Cviky na doma pro vysněnou postavu a zpevnění do plavek

Chcete vypadat v plavkách jako modelka Hanka Mašlíková? Žádný problém! Vaše přání je pro nás rozkazem. Bývalá miss předvedla pro naši kameru ty nejúčinnější cviky na doma, díky kterým ještě stihněte vypadat u bazénu či moře neodolatelně.

projít na článek

Cviky na ramena: TOP cviky a tipy na co si dát pozor

Cviky na ramena s vlastní vahou byste měli do tréninkového plánu občas zapojit, i když děláte cviky na ramena v posilovně. Nevyžadují speciální pomůcky a přístroje, většinu jich můžete dělat zcela bez pomůcek, nebo jen s hrazdou nebo jednoručními činkami.

projít na článek

Nové video!

Prohlédněte si naše nové video a rezervujte si u nás pobyt, nebo vyberte některý z výhodných balíčků.   Příspěvek Nové video! pochází z Hotel VIOLA Luhačovice | ubytování luhačovice

projít na článek

Video: Dej si pozor na pády!

Nestíháte umýt nádobí? Potřebujete tři, čtyři minutky na dokončení úklidu? Pusťte svým ratolestím naučné video o tom, jak na sebe dávat pozor, a tak se vyhnout ošklivým pádům. The post Video: Dej si pozor na pády! appeared first on Dětství bez úrazů.

projít na článek

VIDEO: Lezl jsem na elektrický stožár

Otevřená zpověď mladého muže, který za lezení na stožár vysokého napětí zaplatil vysokou cenu. Video obsahuje reálné a drastické záběry. The post VIDEO: Lezl jsem na elektrický stožár appeared first on Dětství bez úrazů.

projít na článek

(video) Jak parkují blondýny

Tato slečna evidentně nečetla návod jak podélně zaparkovat. Kdyby ano, pak by možná následující video vypadalo trošku jinak.

projít na článek