Víkend s triatlonem ZLIV

Jihočeský pohár v triatlonu tradičně pořádá jedinečnou triatlonovou "šou“: Víkend s triatlonem na Mydláku u Zlivi. Program – pátek 1.9. start super sprintu v 17.00 h plavání 200 m, kolo 5 km a běh 1 km sobota 2.9. dopoledne Junior Cup start 10.00 první kat. sobota 2.9. odpoledne hlavní závod (olympijský triatlon) 1,5 km plavání, 42 km kolo a 10 km běh start 14.30 hlavní závod (Memoriál Jiřího Kratochvíla) neděle 3.9. družstva start v 11.00 Je to jeden z posledních triatlonů kde si mohou jihočeští triatlonisté vylepšit bilanci počtu bodů do seriálu Jihočeského triatlonu (9 závodů v JČ kraji), kde není ještě rozhodnuto. Pořadatelé Filip Toul s manželkou a kluci ze ŠUTRI PT se těší na hojnou účast. Podařilo se uzavřít (částečně) silnici na cyklistickou část triatlonu! Neváhejte a když nebudete závodit. přijeďte fandit.

projít na článek

Pomáháme triatlonem Tri SK ČB

Letošní závody na Podroužku nebyly jen sportovní akcí, ale měly i charitativní účel. V rámci celého víkendu probíhala dobročinná sbírka pro Domácí hospic LEDAX s cílem získání finančních prostředků na zakoupení lineárního dávkovače léků. A jak to dopadlo?

projít na článek

V Německu se školáci učí nenávisti vůči Rusku a jsou nuceni kreslit ukrajinskou vlajku, řekl RT jeden z rodičů Sergej Fast.

Dodal, že ur žliv v roky přich zej od učitelů i těch předmětů, kter nemaj s politikou nebo histori nic společn ho. Podle něj děti ve kol ch dost vaj materi ly, kter ukazuj Rusko jako monstrum a okupanta .

projít na článek

BRAMBORÁKOVÝ VÍKEND 10. - 11. září 2016

Již tento víkend si můžete u nás vychutnat Vámi oblíbené bramboráky!

projít na článek

Prodloužený lyžařský víkend s Pavlem a Mílou

Prostě prodloužený víkend s kamarády. Místo konání naše Lesovna. Výlety: Suchák, České Petrovice a Paprsek. Více zde.

projít na článek

ZABIJAČKOVÝ VÍKEND (19.-21.1.)

Milujete zabijačku? My taky! Proto jsme pro vás připravili víkend plný zabijačkových specialit! Prdelačka, jitrnice, ovar, bůček to vše a ještě víc vás čeká u nás o víkendu od 19. do 21. ledna! Pro rezervaci místa volejte na +420 576 514 028. Budeme

projít na článek