关于面食 VIMIXA

亚洲面条的历史 关于面条的最早记载源于汉朝(公元前206年至公元220年),它由小麦面制成,不久后成为中国主要主食之一。 后来,在宋朝年间(公元960年至1279年),面条在城镇非常受青睐,许多面条店通宵营业。2002年,考古学家发现了一个老陶壶,里面有着4000年历史的面条仍然保存得非常完好。 中国面条是中国传统的生日餐。面条的长度象征着寿命长(长寿、寿命长)。在生产过程中,保持面条的完整不断是非常重要的。。 据传说面条断条有疾病的含义。 面条的准备方法 在炒面之前可以采用两种方法准备面条: 煮面: 1.将面条放入沸水里,煮15分钟 2.沥干水分后,将煮好的面条放入炒锅翻炒 1. 先将面条放入温度为60-70摄氏度的水中。 2.用水浸泡起码2个小时。 3.捞起面条,甩干水分,沥干后翻炒。

projít na článek

Vimixa unterstützt die Zucht

Vimixa unterstützt die Zucht mangalica (sus scrofa f. domestica)

projít na článek

Sezónní recept - Nudle na asijský způsob

Doba přípravy: 30 minut Suroviny: bezvaječné nudle 500 g Vimixa kuřecí prsa 500 g teriyaki omáčka 2 lžíce olej 2 lžíce mrkev 2 ks kořen zázvoru 5cm kousek citronová tráva 2 stonky jidášovo ucho 200 g pórek 1 ks soj

projít na článek

Sezónní recept - Stir-fry s lososem

Doba přípravy: 30 minut Suroviny: kůra a šťáva z 1 limetky teriyaki omáčka 4 lžíce filet z lososa s kůží, asi 125 g každý 2 ks Bezvaječné nudle VIMIXA mix barevné zeleniny 300 g olej sójová omáčka při podávání Postup:

projít na článek

Vimixa - Valná hromada 2021

Zde si můžete stáhnout pozvánku na valnou hromadu, která se bude konat dne 22. ledna 2021: Pozvánka na valnou hromadu 2022:

projít na článek

Vimixa - Valná hromada 2020

Zde si můžete stáhnout pozvánku na valnou hromadu, která se bude konat dne 22. ledna 2021: Pozvánka na valnou hromadu 2021:

projít na článek