Sezónní recept - Nudle na asijský způsob

Doba přípravy: 30 minut Suroviny: bezvaječné nudle 500 g Vimixa kuřecí prsa 500 g teriyaki omáčka 2 lžíce olej 2 lžíce mrkev 2 ks kořen zázvoru 5cm kousek citronová tráva 2 stonky jidášovo ucho 200 g pórek 1 ks sojové výhonky 80 g čerstvý koriandr Postup: Nudle VIMIXA uvařte podle návodu. Kuřecí maso nakrájejte na nudličky, osolte, opepřete a zakapejte teryiaki omáčkou. Orestujte na oleji. Přidejte na nudličky nakrájenou mrkev, kousky zázvoru, citronovou trávu, pokrájené houby a pórek a vše poduste. Smíchejte s nudlemi, sojovými výhonky a koriandrem.

projít na článek

Sezónní recept - Stir-fry s lososem

Doba přípravy: 30 minut Suroviny: kůra a šťáva z 1 limetky teriyaki omáčka 4 lžíce filet z lososa s kůží, asi 125 g každý 2 ks Bezvaječné nudle VIMIXA mix barevné zeleniny 300 g olej sójová omáčka při podávání Postup:

projít na článek

Sezónní pojištění - povinné ručení i havarijní

Sezonní pojištění je pro vás vhodné, pokud: Chcete vozidlo pojistit a využívat jen na určité období v roce Nechcete platit zbytečně za celý rok Chcete mít platné povinné ručení a nevracet značky (RZ) do depozitu Návod na okamžitou kalkulaci v textu

projít na článek

Vietnamské jarní závitky s mletým masem Chả giò

Na paletě vietnamské kuchyně najdete maso, ryby, rýži, nudle, voňavé bylinky i čerstvou zeleninu. A jarní závitky mají od každého trochu. Jedním z názvů pro toto jídlo jsou císařské závitky, jelikož dříve byly připravovány především pro vietnamskou šlecht

projít na článek

SUŠENKY PRO KÁJU

Tyhle sušenky dostaly jméno po kamarádce, která nemůže lepek. Ale kterou chceme také pohostit, když k nám zavítá. Sušenky se hodí i pro dospělé ke kávě, jako doplněk dětské svačiny nebo na pořádnou túru. Ponecháte-li recept jak je, mohou si na něm pochu

projít na článek

Tipy na každý den - Lahodné letní osvěžení

Recept na lahodné letní osvěžění: Do hrnečku nasypeme plnou hrst Ibiškových květů, které zalijeme horkou vodou. ( https://bit.ly/3w7T1IA ) - čaj z ibišku může mít antioxidační,...

projít na článek