Jednoduchý recept na nevařenou domácí raw pohankovou kaši podle propagátorky živé stravy, paní Věry Talandové. Vitariánská kaše přirozeně bez lepku, bez přidaného cukru, bez mléka, bez vajíček, bez konzervantů apod. INGREDIENCE: hrnek pohanky hrnek čerstvých malin včelí med (nebo raw agáve sirup) POSTUP: Pohanku necháme klíčit 24 hodin (nebo alespoň přes noc*). Do misky s naklíčenou pohankou přidáme část malin, med (nebo agáve sirup) a tyčovým mixérem rozmixujeme na kaši. Dáme do...
Recept na nevařené domácí raw cuketové špagety s rajčatovou a bazalkovou pastou (omáčkou) podle propagátorky živé stravy, paní Věry Talandové. Vitariánské špagety přirozeně bez lepku, bez přidaného cukru, bez mléka, bez vajíček, bez konzervantů apod. ING
projít na článekRecept na raw osvěžující cuketovo-citronovou polévku podle projektu Živé potěšení. Polévka bez lepku, bez mléka a laktózy, bez vajec, bez umělých přísad, sladidel a éček. INGREDIENCE: 3 malé cukety 1 jarní cibulka 60 ml citronové šťávy (cca 1 ½ citr
projít na článekVitariánská svačina nebo snídaně. Přirozeně bezlepkový a rychlý raw food recept. Pokud milujete mletý mák připravený na sladko, určitě tuto variantu velmi rychlé sladké svačiny přivítáte. Navíc díky vysokému obsahu vápníku v máku tak doplníte tento velmi
projít na článekVitariánský recept na raw banánovo-karobovou kaši s morušemi a borůvkami. Kešu ořechy dají kaši krémovou konzistenci, moruše kaši přirozeně osladí. Není třeba již doslazovat medem či agávovým sirupem. Sušené moruše jsou obvykle hodně sladké, a pokud máte
projít na článekJednoduchý a rychlý recept na vitariánskou domácí pomazánku (využitelnou i jako dip či omáčka). Pomazánka bez lepku, bez konzervantů, bez přidaného cukru, bez laktózy a mléčných výrobků. INGREDIENCE: Půl hrnku natural loupaných slunečnicových semínek (
projít na článek