Vitariánská cuketovo-citronová polévka podle projektu Živé potěšení (raw food)

Recept na raw osvěžující cuketovo-citronovou polévku podle projektu Živé potěšení. Polévka bez lepku, bez mléka a laktózy, bez vajec, bez umělých přísad, sladidel a éček. INGREDIENCE: 3 malé cukety 1 jarní cibulka 60 ml citronové šťávy (cca 1 ½ citronu) 250 ml vody 1 lžička soli 20 ml agáve sirupu nebo jiného tekutého sladidla 100 ml olivového oleje POSTUP: Omyjte, oloupejte a nakrájejte na kousky cukety a jarní cibulku. Citron vymačkejte a smíchejte s cuketou a...

projít na článek

Vitariánský zelený koktejl podle projektu Živé potěšení (raw food)

Recept na raw zelené smoothie aneb zelený koktejl se špenátem, hruškou a zázvorem podle projektu Živé potěšení. Zdravý koktejl bez laktózy a mléka. INGREDIENCE: 1 1/2 šálek vody (nebo kokosového či jiného raw rostlinného mléka) 2 šálky baby špenátu 1

projít na článek

Okurková polévka s koprem a kešu ořechy (raw food)

Rychlá vitariánská okurková polévka s koprem a kešu ořechy. Osvěžující zdravá polévka přirozeně bez lepku, bez laktózy, bez glutamanu, bez éček, barviv a podobně. Polévka je vhodnější spíše pro teplejší roční období, ale pokud si do ní přidáte zahřívací k

projít na článek

Vitariánská pohanková kaše s malinami podle Věry Talandové (raw food)

Jednoduchý recept na nevařenou domácí raw pohankovou kaši podle propagátorky živé stravy, paní Věry Talandové. Vitariánská kaše přirozeně bez lepku, bez přidaného cukru, bez mléka, bez vajíček, bez konzervantů apod. INGREDIENCE: hrnek pohanky hrnek če

projít na článek

Polévka z červené řepy, mrkve a kešu ořechů (raw food)

Rychlá vitariánská polévka z červené řepy, mrkve a kešu ořechů. Výživná polévka přirozeně bez lepku, bez laktózy, bez glutamanu, bez éček, barviv a podobně. Červená řepa má mnoho železa, draslíku, křemíku, hořčíku, zinku, vitamínu C, E, kyseliny listové a

projít na článek

Dýňová polévka s mrkví a marinovanými dýňovými kostičkami (raw food)

Další raw food recept na vitariánskou polévku. Řešila jsem, jak spotřebovat všechny ty úžasné dýně ze zahrádky rodičů, abych využila co nejvíce živin z těchto bio výpěstků. Jednoduchý způsob zpracování dýně v tzv. živé kuchyni je raw dýňová polévka. Mám r

projít na článek