Vitariánské krekry aneb Neptunův chléb podle Raw Katky (raw food)

Vitariánský recept na raw krekry aneb Neptunův chléb, který pro server www.syrova-strava.cz poskytla Raw Katka. Krekry přirozeně bez lepku, bez mléka, bez sóji, bez cukru, bez éček, bez glutamátu a bez konzervantů. INGREDIENCE: 1 hrnek kešu ořechů (namočených do studené vody ideálně přes noc) 1 hrnek lněných semínek (namočených do studené vody ideálně přes noc) 6 plátků řasy nori 2 hrnky strouhané mrkve Šťáva ze 2 citronů 1 lžíce agávového sirupu 4 velké stroužky česneku Špetka soli...

projít na článek

Vitariánské cuketovo-slunečnicové krekry (raw food)

Tento vitariánský recept na domácí cuketovo-slunečnicové krekry vznikl v době, kdy se mi doma množily cukety, které vyrostly u mých rodičů na zahradě. Už jsem byla přejezená cuketových polévek, špaget a hranolek a přemýšlela, co s cuketou. A tak jsem si v

projít na článek

Pohankovo-dýňové krekry s bylinkami a semínky (raw food)

Raw food recept na bezlepkové pohankovo–dýňové krekry s bylinkami a semínky. Vitariánský recept bez vajec, bez mléka, bez droždí – vhodný i při protikvasinkové dietě. Tyto raw krekry můžete přikusovat jen tak k salátům a polévkám (někdy si je do polévky n

projít na článek

Cibulkové krekry s mandlemi a slunečnicovými semínky (raw food)

Bezlepkový vitariánský recept na raw food cibulkové krekry s mandlemi, slunečnicovými semínky, pohankou a samozřejmě jarní cibulkou, když už jsem je nazvala „Cibulkové“. Zdravé bezlepkové krekry, na které si můžete namazat svá oblíbená másla či pomazánky,

projít na článek

Vitariánské sushi podle Růženy Andrease (raw food)

Recept na vitariánské veganské sushi podle propagátorů živé stravy, Růženy a Andrease Wegenerových. Příprava: 20 minut Kuchyňské vybavení: Výkonný mixér, nůž nebo kuchyňský robot Porce: 4 INGREDIENCE: 4-6 řas sushi nori Na rýži: ½ květáku ¾ hrnku na

projít na článek

Vitariánské cuketové špagety s rajčatovou a bazalkovou pastou podle Věry Talandové (raw food)

Recept na nevařené domácí raw cuketové špagety s rajčatovou a bazalkovou pastou (omáčkou) podle propagátorky živé stravy, paní Věry Talandové. Vitariánské špagety přirozeně bez lepku, bez přidaného cukru, bez mléka, bez vajíček, bez konzervantů apod. ING

projít na článek