Víte, jak se projevuje inflace v PPC reklamě?

Spontánně jsem pro vás připravil článek na aktuální téma, které se nějakým způsobem dotýká téměř každého.  Obecně nad inflací přemýšlím již dlouho, protože narůstají náklady nejen v naší domácnosti, ale i ve firmě. Pojďme se teď ale podívat, jak se dotýká PPC reklamy.

projít na článek

Letní novinky v PPC reklamě

Pokud jde o novinky v PPC reklamě, rozhodně by vám letos v létě neměly uniknout tyto dvě zásadní. Jednou z nich je práce s klíčovými slovy ve vyhledávací kampani a druhá se týká taktéž „searche“, a to konkrétně rozšíření o obrázek. Více se dovíte níže, ta

projít na článek

4 tipy, proč věřit online reklamě

Možná to máte stejně jako já – donedávna jsem online reklamě vůbec nevěřil. Ale jak se začalo masivně rozvíjet elektronické obchodování, tak jsem postupně do této oblasti pronikl a uvědomil si, že bez online reklamy by svět e-commerce prakticky nemohl fun

projít na článek

Využití demografických údajů v reklamě

Protože je publikum pro tvorbu reklamy opravdu klíčové, rozhodl jsem věnovat další díl ze seriálu „Letní školy reklamy“ demografickým údajům. Ty totiž jednoznačně definují, k jakému publiku hovoříte, tedy kam reklamu směrujete.

projít na článek

Jak používat formát GIF při propagaci

GIFy jsem si v poslední době oblíbil, protože mi tato „sekavá“ reklama přijde přitažlivější než klasické video. Používám je nejčastěji při propagaci na sociálních sítích, tento formát ale lze aplikovat i v PPC reklamě na Google Ads nebo Skliku.

projít na článek

Nativní reklama se ladně přizpůsobí designu webu

O nativní reklamě jsem na blogu zatím moc nepsal, přestože to je jeden z mých oblíbených typů reklam. Její kouzlo spočívá v tom, že přináší uživateli nejdříve nějakou přínosnou informaci, která je ale pochopitelně obchodně založená.

projít na článek