Volejte sláva a tři dny se radujte!

Váš zájem o naše/vaše Kobylky byl zase obrovský, dnes v 11:07 jsme naplnili rozšířenou kapacitu našeho závodu. Volejte sláva a tři dni se radujte!, řekl by Sultán Solimán v pohádce Lotrando a Zubejda, co nám letošní Kobylky vylepší. Takže my opravdu moc děkujeme, že jste zase v tak velkých stádech přišli a dali nám tolik potřebnou energii a 57 dvojic už i finance! I když už jsme s přípravami začali, to hlavní je teprve před námi a kdo někdy něco pořádal, ví, že s 210 dvojicemi ve startovce a 2 náhradníky vedle ní, jde práce vod ruky vo dost než když se klepete strachy, že nejvíc bude na akci pořadatelů. Jste skvělí, nás to strašně těší a slibujeme, že si zase máknem, abyste byli všichni spokojený! Na rozebrání startovky jste potřebovali něco málo přes 59 hodin. Teda trošku kecám, protože už od pátečního večera jely osobní předregistrace a setkání se všemi, co jsme potkali byla fakt skvělá. Máme také vyhodnocenou soutěž o 13 dvojic kobylkopanáčků pro 13 nejrychlejších registrantů (gratulujeme!), co i zaplatili. Ve startovní listině jsou označeni zelenou hvězdičkou, níže je výpis soutěžního logu z kobylkoaplikace. Mimochodem, ta si vzala v neděli na skoro 6 hodin volno (odpoledne se nešlo registrovat paradoxně proto, že došly mapníky), tak se ještě jednou omlouváme všem, co naráželi na chybu při snaze vyplnit formulář. Sledujte nás dále, budeme opět průběžně informovat o našich přípravách a třeba vás u toho i trošku pobavíme nebo to aspoň zkusíme. Proto tu jsme, přece! :) Mimochodem, fakt jsme se pobavili u některých názvů týmů, zvláště těch tematických, příklady: Kaše dobrá, chci nášup, Halí, Belí, Zelí nebo Hálí a Belí. Kdo se chce ještě vyřádit a název týmu změnit nebo bude měnit spolujezdce, může v potvrzení registrace jste obdrželi odkaz, pomocí něhož můžeme editaci provést. The post Volejte sláva a tři dny se radujte! first appeared on MTBO Ztracené kobylky.

projít na článek

Osmnáct kliků

Proč influenceři nedobyli Hollywood? Čeho se bojí generace Z? V čem média selhala při informování o tragédii na pražské univerzitě? Proč skončilo Ulož.to? A jak vypadá největší podvod v dějinách lidstva? Úzkost z menu. Generace Z je nervózní z objednávání

projít na článek

Pozvání na tradiční Medobraní

Na vědomost se dává, že v KRÁLOVSTVÍ PERNÍKU ® pod hradem Kunětická hora u Pardubic bude 25. a 26 června 2022 medová sláva!

projít na článek

Jubilejní 20. sezóna začíná!

Na vědomost se dává, že v KRÁLOVSTVÍ PERNÍKU® pod hradem Kunětická hora u Pardubic bude 4. března 2023 od 10.00 do 15.00 hodin velká sláva!

projít na článek

Jak se budí Ježibaba? Vepřovými hody!

Na vědomost se dává, že v KRÁLOVSTVÍ PERNÍKU® pod hradem Kunětická hora u Pardubic bude 5. března 2022 od 10.00 do 15.00 hodin velká sláva!

projít na článek

Pozvánka na předvánoční Kuňkání pod Kuňkou

Na vědomost se dává, že v KRÁLOVSTVÍ PERNÍKU ® pod hradem Kunětická hora u Pardubic bude 17. listopadu 2022 od 10 do 15 hodin velká sláva!

projít na článek