Vsaďte na jistotu - overlock Lucznik 720 D-4

Patříte mezi zákazníky, kteří vsadí jen na své vlastní zkušenosti nebo při koupi stroje také raději vsadíte na zkušenosti ostatních a necháte si poradit? Pokud si raději necháte poradit, určitě se k Vám už dostalo, že mezi overlocky je ten nejoblíbenější overlock Lucznik 720 D-4. 

projít na článek

Nasazení patky - overlock Lucznik

Návod pro nasazení patky overlock Lucznik. Nepoužívejte šicí patky určené pro jiné stroje. Použití takové patky by mohlo způsobit kolizi s jehlou a nožem a může dojít k úrazu či poškození stroje.

projít na článek

Skvělá letní nabídka na šicí stroje a další sortiment

Když už není léto jak má být, spíše se třeseme zimou, je potřeba přitopit a to ještě nejlépe před sezónou. Po dohodě s polským dodavatelem může naše společnost přijít na trh s produktem, který je velmi zajímavý nejen svojí cenou. Titulek NEJLEVNĚJŠÍ! Kdo

projít na článek

Patka pro slepý steh - overlock

Patka pro slepý steh je dokoupitelné příslušenství pro overlocky Lucznik 720D-4 a Lucznik 720D-5. Patka pro šití záložek na šitých látkách např. na sukních a kalhotách, kde by šev neměl být vidět.

projít na článek

Patka pro přišívání korálků - overlock

Návod na použití patky pro přišívání korálků, dokoupitelného příslušenství pro overlocky Lucznik 720 D-4 a Lucznik 720 D-5. Speciální patka pro našívání korálků, perel, štrasových pásků, tkanic a běžných pásků. Tyto operace se provádí s jednou jehlou.

projít na článek

Patka pro přišívání krajky - overlock

Návod na použití patky pro našívání krajek nebo pásků, dokoupitelného příslušenství pro overlocky Lucznik 720 D-4 a Lucznik 720 D-5. Patka pro přišívání krajek nebo pásků vzájemně k sobě nebo na šitý kus látky.

projít na článek