Zápisník z elektronického papíru reMarkable Paper Pro má barevný displej a větší formát

Po delší době přichází původně norská značka reMarkable se zásadní inovací pro své elektronické zápisníky. Vrcholný model reMarkable Paper Pro má velký displej s úhlopříčkou téměř 30 centimetrů, je tenký, má malé okraje a hlavně barevný displej z elektronického papíru. Umožňuje tak přirozené psaní, přeměnu ručně psaného textu, revizi dokumentů, archivaci všech zápisků a soubor příslušenství od pokročilejšího pera po obaly nebo stojánky s klávesnicí. Produkt je opět promyšlený do detailu a odpovídá tomu i cena 649 amerických dolarů, tedy asi 15 tisíc českých korun. Sledujte související video Přichází tenčí a propracovanější elektronický zápisník reMarkable 2 Sledujte další videa na téma tablet Video a zdroj: reMarkable

projít na článek

Zlepšete spolupráci týmů s novým konceptem od Remarkable

Na jaře letošního roku vykvetla nová firma, která se svým vznikem přináší nový koncept rozvojového programu pro firemní týmy. Od svých zakladatelů dostala jméno Remarkable. Jméno vyjadřující ambici, příslib, nadsázku, zkratku.

projít na článek

PocketBook InkPad Eo

PocketBook InkPad Eo - 10,3 palcový displej, dotyková barevná obrazovka, stylus. Nový zápisník / čtečka e-knih od PocketBook The post PocketBook InkPad Eo first appeared on Svět e-knih, čteček elektronických knih a tabletů.

projít na článek

Jak vybrat nejlepší digitální zápisník?

Potřebujete si občas něco zapsat, načrtnout či jinak zaznamenat či znázornit? Pokud jste svou domácnost již převedli na „bez-papírovou“ verzi (tedy zřejmě až na jisté výjimky), může se to ukázat jako problém. Různé aplikace pro tablety, mobily a počítače

projít na článek

Rumburk barevný

fotky ve velkém rozlišení zde The post Rumburk barevný appeared first on Martin Motl fotografie.

projít na článek

Pohodlná práce s formátem JSON v C++ díky knihovně nlohmann/json

Tento článek pojednává o knihovně nlohmann/json, která přináší formát JSON do C++. Formát JSON je textový formát pro zápis dat. Díky tomu může sloužit pro přenos dat mezi komponentami bez ohledu na technologii.

projít na článek