Zaváranie ovocia je u nás veľmi obľúbené

V rozsiahlom svete kulinárskeho umenia vyniká jeden konkrétny postup, ktorý je jedinečnou kombináciou chuti, zdravotných prínosov a jednoduchosti nakladanie ovocia. Táto prastará metóda konzervovania ovocia slúži nielen ako významný aspekt našej kultúry stravovania, ale v poslednom čase si získala

projít na článek

Ako správne zavárať ovocie v hrnci s vodou ?

Udržiavanie čistoty a bezpečnosti ovocia býva zložitejšie ako jeho jednoduché opláchnutie pod studenou vodou. Účinná sterilizácia ovocia zohráva kľúčovú úlohu pri udržiavaní zdravia vás a vašej rodiny, pretože vás chráni pred potenciálne škodlivými baktér

projít na článek

Ovocie sa vám oplatí zavárať

V dnešnom prostredí plnom zhonu, rýchlych riešení a instantných jedál je často ľahké prehliadnuť jednoduché postupy, ktoré môžu výrazne zmeniť kvalitu nášho stravovania. Jedným z takýchto postupov je zaváranie ovocia.

projít na článek

POZOR – velmi agresivní forma telefonického marketingu

Před několika dny jsem sama byla vystavena velmi agresivní formě marketingu. Tento pojem používám jen velmi nerada, ale bohužel o marketing šlo. Nejdřív vše probíhalo velmi nevinně, zvedla jsem hovor z neznámého čísla a na druhé straně byl docela příjemný

projít na článek

Iva Votrubcová: Studium považuji za velmi přínosné

Studium považuji za velmi přínosné. Přednášející jsou všichni super, vstřícní, obdivuji objem jejich znalostí a zájem se o ně dělit a navíc velmi srozumitelnou formou.

projít na článek

Julie Bartoňková: Prozatím považuji studium TČM® za velmi dobrou investici

Prozatím považuji studium TČM® za velmi dobrou investici :) Jsem velmi spokojená s kvalitou přednášek, s přednášejícícmi, které považuji za odborníky jež mají navíc touhu dělit se o své znalosti i zkušenosti.

projít na článek