Zdravá chuť s jáhly!

Zdravá chuť s jáhly! Je dobré si uvědomit, že jáhly jsou velmi zdravé zrní, které obsahuje vysoké množství vlákniny, bílkovin a minerálních látek, jako je železo, hořčík a draslík. Díky tomu mohou být jáhly součástí zdravého a vyváženého jídelníčku, zejména pro vegetariány a vegany, kteří potřebují získat tyto živiny z rostlinných zdrojů. Jáhly lze použít do mnoha receptů, jako jsou saláty, polévky, kaše, placky nebo dezerty. Pokud se vám ještě nezamlouvají, zkuste je třeba připravit s nějakými oblíbenými kořením a bylinkami, jako je kmín, majoránka nebo bazalka, které mohou chuť jáhlů vylepšit. Vzhledem k vysokému obsahu vlákniny jsou jáhly vhodné pro regulaci trávení a pro udržení zdravého zažívání. Vláknina také pomáhá udržovat stálou hladinu cukru v krvi, což je důležité pro lidi s cukrovkou. Škrabka na zeleninu má skrytou funkci, ale málokdo ji umí používat Dále jáhly obsahují antioxidanty, což jsou látky, které pomáhají chránit tělo před poškozením způsobeným volnými radikály. Tyto látky jsou důležité pro prevenci mnoha zdravotních problémů, včetně srdečních onemocnění a některých typů rakoviny. Jáhly jsou také velmi chutné a vynikající alternativou k rýži nebo bramborám. Mohou být použity jako příloha k masu, rybám nebo zelenině, nebo jako základ pro různé pokrmy, jako jsou polévky, saláty, kaše nebo koláče. Takže neváhejte a dejte jáhlům šanci! Můžete objevit novou zdravou a chutnou surovinu, která může obohatit vaše jídla.

projít na článek

Nová hodina fitness Zdravá záda s Johankou

Přidali jsme pro Vás novou hodinu Zdravá záda s Johankou každé úterý od 20:30 hodin. The post Nová hodina fitness Zdravá záda s Johankou appeared first on Squash Arena Novodvorská Praha.

projít na článek

Reportáž o kurzu NOHA Aktivní a Zdravá

22.5. 2014 vyšel v měsíčníku RUN článek o našem workshopu NOHA Aktivní a Zdravá. Přečíst si jej můžete i zde: Článek Reportáž o kurzu NOHA Aktivní a Zdravá se nejdříve objevil na FYZIO Aktiv.

projít na článek

Další reportáž z workshopu NOHA Aktivní a Zdravá

Přečtěte si zkušenost redaktora webu Běhej.com z našeho kurzu. Článek Další reportáž z workshopu NOHA Aktivní a Zdravá se nejdříve objevil na FYZIO Aktiv.

projít na článek

Nová lekce Pilates pro zdravá záda s Pavlínou

Rozšiřujeme nabídku skupinových lekci. Od 4.1. bude každou středu probíhat lekce Pilates pro zdravá záda, kterou povede Pavlína. V lekcích se kombinuje několik cvičebních přístupů, vychází se z Pilates metody a z DNS-Dynamické neuromuskulární stabilizace

projít na článek

Tak teda dobrou chuť

Tak teda dobrou chuť The post Tak teda dobrou chuť first appeared on Kýbl srandy.

projít na článek