Zemřel na lásku - Morganovo rozloučení

Milí naši kamarádi, přátelé a příznivci, dnes 21. května 2012 v 8.30 odešel do astrálního světa, nebo do psího nebe, jak chcete, můj věrný kamarád Morgan od Dagy. Děkuju za vzpomínku na tohoto skvělého psa.

projít na článek

Rozloučení se sestrou Kolaříkovou

Rozloučení s tělesnou schránkou sestry Lydie Kolaříkové. Rodina sestry Kolaříkové byla u zrodu Baptistického sboru v Aši. Později se stala manželkou kazatele.

projít na článek

Nekrolog - Zemřel Lawrence Ferlinghetti

Ve věku 101 let zemřel básník, nakladatel, malíř a politický aktivista Lawrence Ferlinghetti (* 24. března 1919). V úterý 23. února 2021 o tom s odvoláním na umělcova syna Lorenza informoval deník The Washington Post.

projít na článek

Nekrolog - Zemřel spisovatel Jiří Stránský

Ve věku 87 let zemřel ve středu 29. května 2019 spisovatel, scénárista a politický vězeň Jiří Stránský. U širší veřejnosti ho proslavil zejména televizní seriál Zdivočelá země, na němž se podílel.

projít na článek

Nekrolog - Zemřel autor legendárního časopisu Čtyřlístek. Janu Endrýsovi bylo 73 let

Ve věku 73 let zemřel dlouholetý šéfredaktor kultovního časopisu Čtyřlístek Jan Endrýs. Na tvorbě příběhů Fifinky, Bobíka, Myšpulína a Pindi se podílel už v sedmdesátých letech. Smutnou zprávu oznámila redakce na facebooku.

projít na článek

Nekrolog - Zemřel Pavel Chrastina z Olympicu, s Petrem Jandou složili Želvu či Dej mi víc své lásky

Spoluzakladatel skupiny Olympic Pavel Chrastina zemřel ve věku 81 let. Informoval o tom server iDnes a zprávu později potvrdil agentuře ČTK frontman skupiny Petr Janda.

projít na článek