Úvod

E-shop se zdravou výživou, možná odborná konzultace výživového poradce

projít na web

Grilovaná zelenina - kořenka 80 ml

Bylinková směs s bohatým aroma, které vynikne i při krátké tepelné úpravě zeleniny. Zeleninu stačí nakrájet a stejně velké kousky (asi 3 cm), pokapat olejem, posypat kořením a dát grilovat na přibližně 10 minut. Složení: sůl (35%), rozmarýn, tymián, ba

projít na článek

Kukuřičné lupínky

Základní specifikace Kukuřičné lupínky 500g funkce: obohaceno železem obohaceno 8 vitamíny pouze 1,2% tuku vysoká kvalita za výhodnou cenu Detailní popis Kukuřičné lupínky 500g Kukuřičné lupínky (cornflakes) oboha

projít na článek

Kolečka medová cereální

Základní specifikace Kolečka medová cereální 500g funkce: obohaceno o 10 vitamínů obohaceno a vápník a železo směs 4 druhů cereálií Doporučujeme podávat s mléčným výrobkem a čerstvým ovocem. Detailní popis Kolečka medov

projít na článek

Kakaové cereální kuličky

Základní specifikace Kakaové cereální kuličky 500g funkce: vysoký obsah vlákniny obohaceno železem anbsp;vápníkem obohaceno 10 vitaminy s celozrnnou moukou Detailní popis Kakaové cereální kuličky 500g Cereální kul

projít na článek

Polévkové bylinky

Svěží směs bylinek nejen do polévek, ale i na dochucení brambor, bramborové kaše, těstovin nebo omáček. Tyto bylinky se skvěle hodí i do nádivek, vaječných jídel nebo pomazánek. Složení: petržel, česnek, cibule, sůl (max. 15%), libeček, bazalka, muškáto

projít na článek

Salátové bylinky

Směs do zeleninových a těstovinových salátů. Výborně se hodí do zálivek s octa a oleje, nebo do jogurtových zálivek. Můžete vyzkoušet i majonézu ochucenou tímto kořením, která se výborně hodí na rajské, nebo jako dresink k masům nebo přílohám. Na přípravu

projít na článek

Pomerančová kůra mletá

Aromatická pomerančová kůra se používá při pečení moučníků nebo čajového pečiva. Špetku pomerančové kůry můžeme přidat i do omáček nebo do směsí koření při pečení ryb. Balení: Sáček 60 ml - 20 g....................................25,- Kč Kořenka 80 ml - 2

projít na článek

Grilovaná zelenina - sáček 60 ml

Bylinková směs s bohatým aroma, které vynikne i při krátké tepelné úpravě zeleniny. Zeleninu stačí nakrájet a stejně velké kousky (asi 3 cm), pokapat olejem, posypat kořením a dát grilovat na přibližně 10 minut. Složení: sůl (35%), rozmarýn, tymián, ba

projít na článek

Pažitka

Pažitku najdeme v truhlících a květináčích, na oknech a balkónech, nebo přímo v kuchyni. Pokud pažitku nemáme po ruce, můžeme ji koupit v kterémkoli supermarketu. Pažitka roste v trsech a kvete fialovými květ. Květy pažitky jsou jedlé a dají se použít jak

projít na článek

Muškátový květ mletý

Jemné aroma květu se hodí do nádivek, masových náplní nebo i do perníků, dezertů a ovocných moučníků. Balení: Sáček 60 ml - 20 g...................................47,- Kč Kořenka 80 ml - 25 g...............................64,- Kč Sáček 600 ml - 200 g.....

projít na článek

Pepř černý mletý

Černý pepř se používá na přiostření takřka všech pokrmů. Tento pepř se vyznačuje bohatým aroma čerstvého pepře, které si uchovává po dlouhou dobu, a svěží pikantní chutí. Balení: Sáček 60 ml - 33 g........................................23,- Kč Kořenka 80

projít na článek

Oregano

Oregano je typickým kořením italské kuchyně. Používá se na pizzu, do omáček na těstoviny a do salátů. Výborně se kombinuje s česnekem a tymiánem. Balení: Sáček 60 ml - 6 g......................................21,- Kč Kořenka 80 ml - 8 g...................

projít na článek

Kurkuma mletá - sáček 60 ml

Kurkuma se používá pro svoji výraznou žlutou barvu do rýže, omáček a polévek. Špetku kurkumy můžeme přidat i do těsta na knedlíky nebo na pečivo. Je základní součástí směsí karí. Balení: Sáček (znovuuzavíratelný) 60 ml - 33 g..............................

projít na článek

Koriandr mletý - sáček 60 ml

Koriandr se používá na přípravu omáček, dušených mas a na přípravu ryb. Výborně se hodí k houbám a luštěninám. Je častou součástí kořenících směsí, nejčastěji s kmínem, česnekem a chilli. Balení: Sáček (znovuuzavíratelný) 60 ml - 27 g.....................

projít na článek

Šafrán celý

Šafrán se používá na obarvení a ochucení rýže, omáček, polévek a těsta. Šafrán namočíme na pár minut do lžičky teplé vody a potom šafrán i s vodou přidáme do pokrmu. Balení: Sáček (znovuuzavíratelný) 60 ml - 0,1 g..............37 Kč Kořenka 80 ml - 2 g...

projít na článek