Úvod

E-shop se zdravou výživou, možná odborná konzultace výživového poradce

projít na web

Fenykl celý - sáček 600 ml

Fenykl se s oblibou používá v italské a francouzské kuchyni. Jeho sladká chuť podobná anýzu se využívá při pečení chleba, perníku nebo čajového pečiva. Celý fenykl se přidává do nakládané zeleniny (k červené řepě nebo okurkám) a při výrobě likérů. Fenykl

projít na článek

Francouzský salát - kořenka 80 ml

Výrazná směs na přípravu těstovinových a zeleninových salátů. Výborně se kombinuje se sýry. Krémový dresink připravíme z 1 lžíce směsi koření, 100 ml bílého jogurtu a 1 lžíce olivového oleje. Složení: sůl (30 %), cibule, pepř, paprika, hořčice, petržel. B

projít na článek

Čubrica - kořenka 80 ml

Oblíbená směs v balkánské kuchyni pro přípravu mletých i jiných mas, zapékané zeleniny, do salátů, polévek a luštěninových pokrmů. Složení: saturejka, pískavice, česnek, petžel, paprika, pepř, sůl (15%). Balení: Sáček (znovuuzavíratelný) 60 ml - 30 g.....

projít na článek

Čína - kořenka 80 ml

Ostrá, aromatická směs na přípravu minutek s kuřecím nebo vepřovým masem. Můžeme ji použít na grilovanou nebo dušenou zeleninu. Ideální je nechat nakrájené maso s kořením odležet, aby se chuť dostala i do masa. Složení: paprika, chilli, pískavice, bazalka

projít na článek

Černucha - sáček 600 ml

Černucha se používá podobně jako sezam, mák nebo kmín. Její matně černá semena jsou velmi dekorativní a proto jsou používána do pečiva nebo k posypání slaného pečiva. Černuchu najdeme i v indické kuchyni jako koření do různých zeleninových směsí a karí. B

projít na článek

Cumin mletý - kořenka 80 ml

Vůně cuminu je specifické pro mexickou arabskou kuchyni. Může být použit na minutky, masové a zeleninové směsi nebo kuskus. Používá se na přípravu taco, burrito nebo chilli con carne. Balení: Sáček (znovuuzavíratelný) 60 ml - 32 g.......................29

projít na článek

Citronový pepř - sáček 60 ml

Aromatická ostřejší směs vhodná na přípravu mořských ryb nebo kuřecího masa. 1 lžíci citronového pepře můžeme rozmíchat v mouce, ve které dále obalujeme maso před smažením. Složení: pepř, citron, cukr, sůl, kyselina citrónová Balení: Sáček (znovuuzavírate

projít na článek

Citronový pepř - kořenka 80 ml

Aromatická ostřejší směs vhodná na přípravu mořských ryb nebo kuřecího masa. 1 lžíci citronového pepře můžeme rozmíchat v mouce, ve které dále obalujeme maso před smažením. Složení: pepř, citron, cukr, sůl, kyselina citrónová Balení: Sáček (znovuuzavírate

projít na článek

Citronová kůra - kořenka 80 ml

Jemně mletá kůra španělských citronů se používá při přípravě dezertů a čajového pečiva. Citronovou kůru můžeme přidat i k mořským rybám nebo ke kuřecímu masu. Balení: Sáček (znovuuzavíratelný) 60 ml - 20 g.......................26 Kč Kořenka 80 ml - 30 g.

projít na článek

Bylinkové máslo - kořenka 80 ml

Bylinková směs s medvědím česnekem je vhodná na přípravu ochucených másel a pomazánek. Hodí se i ochucení bramborové kaše, polévek nebo rybího masa. Složení: petržel, cibule, medvědí česnek, oregano, paprika, sůl (15%). Balení: Sáček (znovuuzavíratelný) 6

projít na článek

Bylinkové brambory - kořenka 80 ml

Bylinková směs se smaženou cibulkou se přidává do šťouchaných brambor, bramborové kaše nebo při zapékání. Můžeme ji použít při přípravě těstovin nebo do zapékané a dušené zeleniny. Složení: smažená cibule (cibule, pšeničná mouka, rostlinný olej, sůl), pet

projít na článek

Bobkový list - kořenka 80 ml

Bobkový list se používá převážně v celém stavu do vývarů, při nakládání masa před pečením, do hnědých omáček, při vaření rýže a při nakládání zeleniny nebo hub do kyselého nálevu. Celý bobkový list se také používá na aromatizaci octů nebo olejů, které se

projít na článek

Bazalka sušená mrazem - kořenka 80 ml

Bazalka se používá na těstoviny, pizzu nebo saláty. Používá se převážně za studena nebo se přidává až na konci tepelné přípravy. Působením tepla ztrácí své bohaté aroma. Balení: Sáček (znovuuzavíratelný) 60 ml - 4 g..............25 Kč Kořenka 80 ml - 5 g.

projít na článek

Křupky Kuličky ovocné

Extrudované kukuřičné kuličky s ovocnou příchutí Složení: kukuřičná krupice, cukr, řepkový olej, kyselina citronová, aroma: zelené jablko, sladká višeň, jahoda, malina, barviva: betanin, chlorofyl, kurkuma. Nutriční hodnoty: Průměrné výži

projít na článek

Datle bez pecky

Sušené datle jsou obzvlášť bohaté na draslík a vitaminy B1 a A (vitamin C téměř chybí) Sušené datle představují koncentrovanější zdroj niacinu, mědi, železa a hořčíku než datle čerstvé (100 g sušených datlí přispívá k výživě asi 1/8 doporučované denní dáv

projít na článek