E-shop se zdravou výživou, možná odborná konzultace výživového poradce
Klasická vepřová konzerva - obsahuje pouze nemleté vepřové maso (99%) a soli tak akorát. Maso pustí šťávu během sterilování, nepřidává se žádná voda. Tento produkt neobsahuje lepek. Složení: vepřové maso 99%, sůl Hmotnost 210g Masný výrobek, konzerv
Zabíjačková, hrubě mletá paštika z vepřových jater, do které je přidána pořádná porce cibulky, restovaná na vepřovém sádle. Složení:vepřové maso, vepřová játra 30%, cibule 18%, uzené maso (bez přidaných rychlosolí), paštikové koření, jedlá sůl Hmotno
Paštika z kachního masa a kachních jater, doplněná o jablíčka a restovanou cibulku. Složení: kachní maso 60%, kachní játra 17%, vepřové maso, jablka, cibule, jedlá sůl, koření. Hmotnost obsahu: 130g Masný výrobek, konzerva
Uzené vepřové maso bez dusitanových solí, vyuzené klasickým způsobem na bukovém dřevu Složení: uzené vepřové maso 90% (vepřové maso, jedlá sůl), voda Hmotnost 210g Masný výrobek, konzerva
Lahůdková záležitost - pečený králík, trošku vepřového masa, čerstvá zelenina, sůl a koření. Neobsahuje lepek, konzervanty ani barviva. Používá se čerstvé králičí maso z českých chovů. Složení:Králičí maso 72%, vepřové maso, zelenina (mrkev, celer, c
Kousky králíka a vepřového bůčku, naložené ve voňavém koření a upečené dozlatova společně s cibulkou a s kořenovou zeleninou. Složení: králičí maso 62%, vepřový bůček 25%, cibule, mrkev, celer, jedlá sůl, koření. Hmotnost obsahu: 210g Masný výrobek, kon
Kachní stehýnka se nejdříve pečou s kmínem. Sádlo, které je pod kůží se postupně rozpouští a tím se pak stehýnka během pečení polévají. Potom jsou po dvou naskládány do skleniček a zality sádlem a výpekem. Stehýnka se dají podávat studená se salátem, ale
Černý rybíz je nabitý vitamíny, je nádherně aromatický a tak marmeláda z něj je vynikající na veškeré využití v kuchyni i namazání na chléb, dorty, na ochucení mléka i čaje. Plody rybízu se pasírují a tak se nemusíte bát žádných zrníček . Složení: černý
Červený rybíz byl nepostradatelným ovocem na výrobu šťáv, marmelády a želé, pro svojí výraznou chuť, krásnou barvu a velký obsah pektinů. Proto se pár keříků vždy pěstovalo u každé chalupy. Marmeláda z červeného rybízu je snad nejlepší na lepení vánočního
Šípková marmeláda se používala na mazání na chleba, k lepení vánočního cukroví a samozřejmě na výrobu šípkové omáčky. Je to výborný doplněk k sýrům, především k čerstvému kozímu sýru. Složení: dužnina z planých šípků 59%, cukr, pektin, citronová šťáva
Borůvky na tuto marmeládu jsou sbírány v Jeseníkách, kde dozrávají postupně od nížin po hřebenové partie. Mají typickou, velmi silnou ovocnou chuť. Borůvková marmeláda je skutečná delikatesa, nejlepší na krajíc chleba s máslem. Složení: Lesní borůvk
Ostružinový džem je vyráběn z celých plodů a doba přípravy je zkrácena na minimum. Tím se zachovala jemná chuť plodů, cenné látky a vitamíny. Ostružiny jsou známé pro velký obsah antioxidantů Složení: Ostružiny 50%, cukr. Hmotnost obsahu 175g Zpr
Špendlíkový džem v sobě ukrývá jemnou chuť podobnou mirabelkám, ale zároveň ostřejší kyselinky pocházející z planého ovoce. Špendlíky jsou sbírány v zapomenutých alejích a v remízcích v podhůří Jeseníků v jejich nejlepší zralosti. Plody jsou poté odpeckov
Zázvor je často používán do sladkého pečiva a sušenek. Pro jeho výraznou chuť se hodí i k přípravě zvěřiny nebo ryb. Zázvor má také v oblibě indická a thajská kuchyně do masových a zeleninových směsí. Balení: Sáček (znovuuzavíratelný) 60 ml - 24 g........
Mletá vanilka je připravená k okamžitému použití do krémů, pudinků, čajového pečiva, zmrzliny a dalších desertů. Originální vanilkový cukr můžeme udělat smícháním 1 lžíce mleté vanilky s 1 kg moučkového cukru. Balení: Sáček (znovuuzavíratelný) 60 ml - 5 g