Úvod

E-shop se zdravou výživou, možná odborná konzultace výživového poradce

projít na web

TAPIOKA

Tapioca je škrob získaný z kořene Manioku. Maniok je rostlina původem z Jižní Ameriky a Západní Indie, kde jsou jeho silné, vláknité kořeny používány v různých formách: jako škrob na prádlo, ve farmacii k výrobě léků, v kulinářství jako mouka do pečiva či

projít na článek

Mořská sůl hrubozrnná

Velké krystaly mořské soli jsou vhodné do stolních mlýnků na koření nebo na marinování a nakládání mas. Lze ji použít i při pečení pečiva jako preclíků, rohlíků nebo chlebovek. Tyto velké krystalky jsou i často používané při malování na hedvábí. Sůl totiž

projít na článek

Farmářská bedýnka Z našich lesů

Přemýšlíte o zajímavém a netradičním dárku? Pokud jste fanoušci "bedýnkování", připravili jsme pro Vás zajímavý tip - Farmářská bedýnka v dárkovém balení, složená z certifikovaných produktů "Jeseníky - originální produkt". Farmářská bedýnka Z našich l

projít na článek

Farmářská bedýnka - výběr dle přání

Přemýšlíte o zajímavém a netradičním dárku? Pokud jste fanoušci "bedýnkování", připravili jsme pro Vás zajímavý tip - Farmářská bedýnka, kterou si naplníte dle Vašeho přání, složená z certifikovaných produktů "Jeseníky - originální produkt". Farmářská

projít na článek

Pstruh na másle, pošírovaný

Pstruh duhový, vylovený z čistých vod pohoří Jeseníků. Na výrobu konzervy jsou používáni výhradně čerství pstruzi, kteří jsou vařeni v páře, doplněni lžičkou přepuštěného másla a lehce okořeněni. Tato delikatesa se dá konzumovat za studena s pečivem, nebo

projít na článek

Kapr cibulář na pivu

Představte si řádně nakořeněné porce kapra na cibulce, zalité pivním mokem a vše zvolna pečené, až se pivo téměř vyvaří. Svalových kostí, tzv. vidliček, se bát nemusíte, jsou změklé a rozpadají se podobně jako u sardinek v oleji. Složení: kapr 76%, ci

projít na článek

Srnčí paštika s portským vínem

V hájenkách a na panstvích bylo srnčí maso v sezóně relativně často na jídelním stole. Srnčí maso je velmi vyhledávané pro svou chuť i dnes. Ve starých recepturách se často kombinuje se sladkým vínem. Nabízíme Vám hrubě mletou paštiku s přídavkem portskéh

projít na článek

Pečená křepelka s divokým kořením

Objevte křepelku upravenou podle tradičního receptu z hájenky, kde se občas naskytla příležitost vychutnat si tuto delikatesu. Křepelky, ale i koroptve, bažanti, nebo sluky se pekly na slanině se zeleninou, s divokým kořením. Je skvělá podávaná za tepla n

projít na článek

Paštika z divočáka

Paštika je provoněná divokým kořením a jalovcem, je dobře roztíratelná. Složení výrobku: Maso z divočáka (51%), vepřové maso, červené víno (4,5%), zelenina, sůl, koření Tento výrobek neobsahuje lepek Hmotnost 130g Masný výrobek, konzerva Alerge

projít na článek

Jehněčí pečínka

Ovce byly odpradávna chovány v horských a podhorských oblastech Jeseníků. Jehněčí maso se zpracovávalo většinou za čerstva, nejběžnější úpravou bylo pečení s přidáním sezónní zeleniny a bylinek. Tato delikatesa získává jemné aroma díky nakládání do zeleni

projít na článek

Zelenináda - přírodně prokvášená

"Zelenináda" je lahůdková směs běžné a méně obvyklé zeleniny, která prošla mléčným kvašením (jako kysané zelí). Chuť je ještě vylepšena kořeněným lákem z jablečného octa. Slovanské národy měly vždy v oblibě kvašenou zeleninu, což je znovu se vracející způ

projít na článek

Vepřové maso ve skutečně vlastní šťávě

Klasická vepřová konzerva - obsahuje pouze nemleté vepřové maso (99%) a soli tak akorát. Maso pustí šťávu během sterilování, nepřidává se žádná voda. Tento produkt neobsahuje lepek. Složení: vepřové maso 99%, sůl Hmotnost 210g Masný výrobek, konzerv

projít na článek

Játrová paštika s restovanou cibulkou

Zabíjačková, hrubě mletá paštika z vepřových jater, do které je přidána pořádná porce cibulky, restovaná na vepřovém sádle. Složení:vepřové maso, vepřová játra 30%, cibule 18%, uzené maso (bez přidaných rychlosolí), paštikové koření, jedlá sůl Hmotno

projít na článek

Kachní paštika s jablky

Paštika z kachního masa a kachních jater, doplněná o jablíčka a restovanou cibulku. Složení: kachní maso 60%, kachní játra 17%, vepřové maso, jablka, cibule, jedlá sůl, koření. Hmotnost obsahu: 130g Masný výrobek, konzerva

projít na článek

Vepřové maso z udírny

Uzené vepřové maso bez dusitanových solí, vyuzené klasickým způsobem na bukovém dřevu Složení: uzené vepřové maso 90% (vepřové maso, jedlá sůl), voda Hmotnost 210g Masný výrobek, konzerva

projít na článek