E-shop se zdravou výživou, možná odborná konzultace výživového poradce
Používá se v čínské a vietnamské kuchyni ke kuřecímu a kachnímu masu. Má specifickou chuť přecházející z trpké do pálivé. Je výborný i jako náhrada černého pepře, protože má pepřovou chuť, ale je méně ostrý než klasický pepř. Balení: Sáček (znovuuzavíra
Bílý pepř má výraznější a silnější aroma než černý pepř. Používá se převážně do smetanových omáček a na kuřecí a rybí maso. Celý pepř se používá na nakládání zeleniny a aromatizaci octů a olejů. Balení: Sáček (znovuuzavíratelný) 60 ml - 30 g..............
Bílý pepř má výraznější a silnější aroma než černý pepř. Používá se převážně do smetanových omáček a na kuřecí a rybí maso. Celý pepř se používá na nakládání zeleniny a aromatizaci octů a olejů. Balení: Sáček (znovuuzavíratelný) 60 ml - 30 g..............
Tato paprika se vyrábí čistě přírodním procesem - sušením papriky studeným kouřem z dubového dřeva. Paprika si tak získá jedinečné aroma, které předá každému pokrmu. Jedinečná je například na kuřecím mase. Balení: Sáček (znovuuzavíratelný) 60 ml - 35 g.
Tato paprika se vyrábí čistě přírodním procesem - sušením papriky studeným kouřem z dubového dřeva. Paprika si tak získá jedinečné aroma, které předá každému pokrmu. Jedinečná je například na kuřecím mase. Balení: Sáček (znovuuzavíratelný) 60 ml - 35 g.
V kuchyni se levandule může přidat do džemů, ovocných moučníků nebo sušenek. Ve francouzské kuchyni najdete levanduli v receptech na úpravu ryb nebo jehněčího. Její aroma se využívá i při výrobě sirupů a likérů. Balení: Sáček (znovuuzavíratelný) 60 ml -
Drcený kmín se přidává do polévek, omáček, k masům nebo do salátů. Výborně se hodí do světlých omáček nebo salátových zálivek, kde by celý kmín vadil. Také se přidává do domácího chleba a pečiva. Balení: Sáček (znovuuzavíratelný) 60 ml - 35 g.............
Drcený kmín se přidává do polévek, omáček, k masům nebo do salátů. Výborně se hodí do světlých omáček nebo salátových zálivek, kde by celý kmín vadil. Také se přidává do domácího chleba a pečiva. Balení: Sáček (znovuuzavíratelný) 60 ml - 35 g.............
Sladce vonící koření používané do pečiva, perníků nebo sušenek. Arabský svět dochucuje kardamomem kávu a čaj. Indická kuchyně ho používá do omáček a zeleninových směsí. Balení: Sáček (znovuuzavíratelný) 60 ml - 25 g..............41 Kč Kořenka 80 ml - 35
Sladce vonící koření používané do pečiva, perníků nebo sušenek. Arabský svět dochucuje kardamomem kávu a čaj. Indická kuchyně ho používá do omáček a zeleninových směsí. Balení: Sáček (znovuuzavíratelný) 60 ml - 25 g..............41 Kč Kořenka 80 ml - 35
Aromatické plody jalovce se používají ke zvěřině, skopovému nebo vepřovému. Výborně se kombinuje s červeným vínem, tymiánem a česnekem. Může být použit i při nakládání zeleniny a hub. Balení: Sáček (znovuuzavíratelný) 60 ml - 20 g..............23 Kč Koř
Aromatické plody jalovce se používají ke zvěřině, skopovému nebo vepřovému. Výborně se kombinuje s červeným vínem, tymiánem a česnekem. Může být použit i při nakládání zeleniny a hub. Balení: Sáček (znovuuzavíratelný) 60 ml - 20 g..............23 Kč Koř
POZOR! EXTRÉMNĚ PÁLIVÉ. Toto chilli se musí dávkovat s mimořádnou opatrností. Neberte do nechráněných rukou, používejte nerezové nádobí. Nejpálivější koření v naší nabídce. Pod velmi intenzivní pálivostí se skrývá i originální chuť kombinující ovocnou chu
POZOR! EXTRÉMNĚ PÁLIVÉ. Toto chilli se musí dávkovat s mimořádnou opatrností. Neberte do nechráněných rukou, používejte nerezové nádobí. Nejpálivější koření v naší nabídce. Pod velmi intenzivní pálivostí se skrývá i originální chuť kombinující ovocnou chu
Odrůda chilli pěstovaná původně v Jižní Americe. Velmi ostré koření používané hlavně na dochucení pokrmů. Používá se do omáček, minutek i na grilování. Balení: Sáček (znovuuzavíratelný) 60 ml - 25 g..............32 Kč Kořenka 80 ml - 35 g...............