E-shop se zdravou výživou, možná odborná konzultace výživového poradce
Sladce vonící koření používané do pečiva, perníků nebo sušenek. Arabský svět dochucuje kardamomem kávu a čaj. Indická kuchyně ho používá do omáček a zeleninových směsí. Balení: Sáček (znovuuzavíratelný) 60 ml - 25 g..............41 Kč Kořenka 80 ml - 35
Sladce vonící koření používané do pečiva, perníků nebo sušenek. Arabský svět dochucuje kardamomem kávu a čaj. Indická kuchyně ho používá do omáček a zeleninových směsí. Balení: Sáček (znovuuzavíratelný) 60 ml - 25 g..............41 Kč Kořenka 80 ml - 35
Aromatické plody jalovce se používají ke zvěřině, skopovému nebo vepřovému. Výborně se kombinuje s červeným vínem, tymiánem a česnekem. Může být použit i při nakládání zeleniny a hub. Balení: Sáček (znovuuzavíratelný) 60 ml - 20 g..............23 Kč Koř
Aromatické plody jalovce se používají ke zvěřině, skopovému nebo vepřovému. Výborně se kombinuje s červeným vínem, tymiánem a česnekem. Může být použit i při nakládání zeleniny a hub. Balení: Sáček (znovuuzavíratelný) 60 ml - 20 g..............23 Kč Koř
POZOR! EXTRÉMNĚ PÁLIVÉ. Toto chilli se musí dávkovat s mimořádnou opatrností. Neberte do nechráněných rukou, používejte nerezové nádobí. Nejpálivější koření v naší nabídce. Pod velmi intenzivní pálivostí se skrývá i originální chuť kombinující ovocnou chu
POZOR! EXTRÉMNĚ PÁLIVÉ. Toto chilli se musí dávkovat s mimořádnou opatrností. Neberte do nechráněných rukou, používejte nerezové nádobí. Nejpálivější koření v naší nabídce. Pod velmi intenzivní pálivostí se skrývá i originální chuť kombinující ovocnou chu
Odrůda chilli pěstovaná původně v Jižní Americe. Velmi ostré koření používané hlavně na dochucení pokrmů. Používá se do omáček, minutek i na grilování. Balení: Sáček (znovuuzavíratelný) 60 ml - 25 g..............32 Kč Kořenka 80 ml - 35 g...............
Odrůda chilli pěstovaná původně v Jižní Americe. Velmi ostré koření používané hlavně na dochucení pokrmů. Používá se do omáček, minutek i na grilování. Balení: Sáček (znovuuzavíratelný) 60 ml - 25 g..............32 Kč Kořenka 80 ml - 35 g...............
Bazalka se používá na těstoviny, pizzu nebo saláty. Používá se převážně za studena nebo se přidává až na konci tepelné přípravy. Působením tepla ztrácí své bohaté aroma. Balení: Sáček (znovuuzavíratelný) 60 ml - 10 g..............19 Kč Kořenka 80 ml - 13
Bazalka se používá na těstoviny, pizzu nebo saláty. Používá se převážně za studena nebo se přidává až na konci tepelné přípravy. Působením tepla ztrácí své bohaté aroma. Balení: Sáček (znovuuzavíratelný) 60 ml - 10 g..............19 Kč Kořenka 80 ml - 13
Celý badyán se přidává do ovocných kompotů a do svařeného vína. Mletý badyán je výborný do perníků a sladkého pečiva. Čínská kuchyně ho bohatě používá i k masu. Balení: Sáček (znovuuzavíratelný) 60 ml - 10 g..............25 Kč Sáček (znovuuzavíratelný)
Oregano je typickým kořením italské kuchyně. Používá se na pizzu, do omáček na těstoviny a do salátů. Výborně se kombinuje s česnekem a tymiánem. Balení: Sáček (znovuuzavíratelný) 60 ml - 6 g.................25 Kč Kořenka 80 ml - 8 g......................
Oregano je typickým kořením italské kuchyně. Používá se na pizzu, do omáček na těstoviny a do salátů. Výborně se kombinuje s česnekem a tymiánem. Balení: Sáček 60 ml - 6 g......................................21,- Kč Kořenka 80 ml - 8 g...................
Muškátový oříšek se používá do omáček, vývarů a při pečení masa. V italské kuchyni se přidává do smetanových a sýrových omáček na těstoviny. Nejvíce aroma získáme, pokud oříšek nastrouháme až při přípravě pokrmu. Balení: Sáček (znovuuzavíratelný) 60 ml -
Jemné aroma květu se hodí do nádivek, masových náplní nebo i do perníků, dezertů a ovocných moučníků. Balení: Sáček 60 ml - 20 g...................................47,- Kč Kořenka 80 ml - 25 g...............................64,- Kč Sáček 600 ml - 200 g.....