Automechanik/-čka aautoelektrikář/-ka nákladních vozů FORD

Na základě rozšiřování naší firmy přijmeme novou posilu, jejíž hlavní náplní práce budou převážně opravy nákladních vozidel značky Ford, pravidelné údržby, opravy podvozků, brzd, řízení, motoru, vzduchotlakých soustav atd. Místo výkonu práce: Zachrašťany 123, 504 01 Nový Bydžov.   Požadované vzdělání min. vyučení v oboru Další požadavky: řidičský průkaz sk. B řidičský průkaz sk. C (výhodou) základní znalost práce na PC svářečský průkaz (výhodou) Co pro Vás máme my? odborná školení motivační odměny příspěvky na stravování možnost karierního růstu   Platové podmínky: 33 000 40 000 Kč čistého Nástup je možný ihned. Formulář zaměstnání V případě zájmu nás kontaktujte na telefonu +420 608 434 112, prostřednictvím e-mailu [email protected], nebo využijte kontaktní formulář níže. Pracovní nabídka [contact-form-7] Příspěvek Automechanik/-čka a autoelektrikář/-ka nákladních vozů FORD pochází z Opravy a servis nákladních aut MALINA - VRŠE s.r.o.

projít na článek

OBSAZENO Volná pracovní pozice Automechanik, autoelektrikář

Rozšiřujeme pracovní tým. Nehledáme právě Vás? Automechanik, autoelektrikář Náplň práce: diagnostika aodstraňování závad, mechanické opravy vozů ŠKODA, montáže autopříslušenství (např.tažného zařízení, zamykání zpátečky, parkovacích senzorů, apod.), přípr

projít na článek

Český Ford předal přepravní společnosti DHL Express 14 bezemisních užitkových vozů Ford E-Transit

Na české silnice míří 14 vozů Ford E-Transit v ikonických barvách DHL. Česká republika je teprve druhou zemí v Evropě, kde byly tyto bezemisní užitkové automobily předány. E-Transit je pro obě společnosti významným krokem na cestě k uhlíkové neutralitě.

projít na článek

Ford Survival Day: Na Katlově se sešla dobrá parta

Malebná příroda jezera Katlov, užitkové vozy Ford a rybářské náčiní – taková byla ve zkratce akce s názvem Ford Survival Day. Pozvaní hosté měli možnost vidět a vyzkoušet si většinu nabízených užitkových vozů Ford.

projít na článek

FORD TRUCKS

Začátek letošního roku nám přinesl novou a významnou spolupráci se společností F TRUCKS a.s. Stali jsme se autorizovaným servisním partnerem pro nákladní vozidla FORD TRUCKS. K podpisu smlouvy došlo 25. ledna 2024. Věříme, že nám toto partnerství otev

projít na článek

Test ojetiny: Ford Galaxy Jednoduchá technika a nízké ceny

První generace rodinného MPV Ford Galaxy potěší úspornými turbodiesely a solidním jízdním projevem. Pozor ale na korozi, která obvykle ukončuje život tohoto vozu.

projít na článek