Bílý chléb se sušenými rajčaty

700g hladká mouka 60g extra virgin olivový olej 13g sušené droždí 15g vlažná voda 75g sušená rajčata pokrájená 15g sůl Mouka na posypání Mouku prosejeme do hnětací nádoby a promícháme se solí a s droždím. Přidáme pokrájená rajčata, vodu a extra virgin olivový olej. Vypracujeme hladké těsto, které necháme kynout asi 45 min. Těsto opatrně vyklopíme na stůl posypaný moukou. Z těsta „odkrojíme“ jednotlivé bochánky, které ještě posypeme moukou a přendáme na plech potřený olejem. Vložíme do vyhřáté trouby na 200 °C a pečeme 15 minut. Sušená rajčata můžeme nahradit třeba olivami nebo různými bylinkami podle chuti. Bílý chléb se sušenými rajčaty The post Bílý chléb se sušenými rajčaty appeared first on Restaurant Ungelt.

projít na článek

Každý den pro Vás pečeme domácí pšenično-žitný kváskový chléb

Každý den pro Vás naši pizzaři pečou domácí pšenično-žitný kváskový chléb. Do těsta přidáváme slunečnicová semínka a oříšky a na povrch dýňová semínka. Kváskový chléb u nás dostanete například ke snídaním nebo si ho můžete objednat samostatně jako přílohu

projít na článek

Garganelli s lilkem, rajčaty a bazalkou

Velmi jednoduchý a rychlý pokrm, který obsahuje malý počet ingrediencí, je zdravý a velmi lahodný. Oblíbí si jej dospělí i děti. Pojďte si uvařit vaječné Garganelli s lilkem, rajčaty a bazalkou! Lilek, rajčata (nebo rajčatový protlak) a česnek. To je náš

projít na článek

Bruschetta classica

Bruschetta classica, tedy ten nejjednodušší recept na italskou topinku s mými pár užitečnými tipy. Využijete jej jako překrm či přílohu, dost možná i jako svačinu. Díky svěžesti čerstvých rajčat Vás potěší i v létě. Navíc bruschetta je jedním ze způsobů,

projít na článek

Hotel a Restaurace Hotel Bílý Lev

Zpět na Rokycansky-Servis.cz HOTEL A RESTAURACE HOTEL BÍLÝ LEV +420720442001 O nás Slunné a prostorné pokoje jsou vybaveny koupelnou se sprchovým koutem, WC, TV. Vybrané pokoje mají balkon svýhledem na centrum.Moderní nově zrekonstruovaná hotelová restaur

projít na článek

Pečeme chleba se Standou na statku

Letošní tvoření na Čečetkově statku zahajujeme malou oslavou chleba. Upečeme jej v našich kachlových kamnech a procesem nás provede Standa Celý, který je profesí i duší pekař a pracuje v pekárně Sázava.S chlebem je spojeno odpradávna mnoho rituálů, které

projít na článek