Bratři Šrolerové ovládli závod v Letohradě

Dostatek sněhu, kvalitně připravená rychlá trať, více jak tisícovka diváků, plné parkoviště závodních strojů, tak to byl první závod Orion - Shiva KTM Cup v motoskijöringu. Po dlouhých šesti letech, kdy letohradským pořadatelům nepřálo počasí, se v neděli 15.1. vrátil na trať „U koupaliště“ mistrovský motoskijöring.

projít na článek

Frintová s Linduškou v Brně ovládli závod ČP

Brno hostilo druhý díl Českého poháru v olympijském triatlonu a 22. ročník závodu s názvem EKOL SUPERPRESTIGE 2014 byl i Evropským pohárem juniorů a spadal i do Slovenského poháru. Závod Českého poháru ovládli Vendula Frintová a mladík František Linduška.

projít na článek

Motoskijöringu se letos stále nedaří

Bohužel ani druhý závodní víkend se nepodaří zahájit letošní sezonu v motoskijöringu. Pro nedostatek sněhu musel být minulý týden zrušen závod "Orion Shiva KTM Cup 2018" na trati v Rudníku. Stejný osud potkal i zítřejší závod v Letohradě.

projít na článek

Krňávek s Krejčovou ovládli závod PILMAN

Krňávek s Krejčovou ovládli závod PILMAN a jsou mistry republiky ve středním triatlonu Desátý ročník závodu Pilman, který se v sobotu konal ve Žďáru nad Sázavou, byl mistrovstvím České republiky v triatlonu na středních tratích a zároveň předposledním dí

projít na článek

Závod v olympijském triatlonu ovládli Řenč a Gajdošová

Poslední srpnovou sobotu se v Sokolově v Karlovarském kraji uzavřela sezona Českého poháru v olympijském triatlonu. Desátý a poslední díl prestižního seriálu ovládli Tomáš Řenč a Slovenka Romana Gajdošová.

projít na článek

Petra Kuříková a Jan Čelůstka ovládli mistrovství republiky

Favorizovaní Petra Kuříková a Jan Čelůstka ovládli pražské mistrovství republiky v aquatlonu a stali se národními šampiony. Závod v metropoli přilákal v rámci Českého poháru v aquatlonu rekordní počet 258 startujících. Plavecká část byla v Podolí a běh na

projít na článek