Bylinková vepřová panenka

Bylinková vepřová panenka vám nabídne lahodný pokrm plný vynikající šťávy. Kromě toho se jedná o měkké maso, které navíc obalíte v bylinkách. Právě bylinky jsou vynikajícími ingrediencemi, jež pomohou zvýraznit chuť pokrmu. K obrovským výhodám patří délka přípravy pokrmu. Ta se pohybuje v rozmezí od 20 do 25 minut. Bylinková vepřová panenka za 20 minut Podle názvu si říkáte, že jde o složitý recept? Opak je ovšem pravdou, protože je tomu přesně naopak. Bylinkovou vepřovou panenku připravíte během 20 až 25 minut, jak jsme již naznačili v předchozím odstavci. Kromě toho není zapotřebí příliš velké množství ingrediencí. Co byste si měli připravit za ingredience na přípravu pokrmu? Nezapomeňte na 700 g vepřové panenky, 5 snítku rozmarýnu, svazek tymiánu, 2 lžíce celého pepře, olivový olej a sůl. Pochopitelně pepř a sůl budete používat v množství, jež je pro vás dostačující, aby pokrm zůstal chutný. Jako první si očistíme panenku. Zbavte ji také veškerých blan. Poté si vezměte rozmarýn. Přesněji řečeno její větvičky. Ty následně nasekejte nadrobno. Pepř je dobré podrtit v hmoždíři. Připravte si prkénko, protože na něho musíte rovnoměrně rozprostřít směs bylin a koření. Maso necháme potřít olejem. V konečném důsledku obalíme v bylinkové směsi. První část máme již hotovou a můžeme se pustit do další částí přípravy tohoto chutného pokrmu. Nemusíte se bát, protože se blížíte už téměř do konce. Jak dokončit tento vynikající pokrm? Rozpálíme pánev, která je vhodná do trouby. Prvně ji na pánvi necháme opéct, a to ze všech stran. Po dokončení procesu vložíme panenku do trouby, a to na 200 stupňů Celsia. Takto necháme péct po dobu asi 8 minut. Panenka by měla být na povrchu skvělé opečená. Vevnitř ovšem musí zůstat růžová. Na závěr osolte. Pokrm máte hotový a můžete jej servírovat. Přejeme vám dobrou chuť.The post Bylinková vepřová panenka first appeared on iMnam.cz.

projít na článek

Vepřová panenka se špenátem agnocchi nabílém víně

I když je vepřová panenka poněkud dražší, určitě stojí za vyzkoušení. Občas jsem si ji dala i v restauraci, ne všude ji však dokážou dobře připravit. Už jsem párkrát jedla vysušenou popř. gumovou vepřovou panenku a proto, pokud si chci pochutnat, tak si j

projít na článek

Bylinková spirála v ekozahradě

Nechte se inspirovat k vytvoření bylinkové spirály. The post Bylinková spirála v ekozahradě appeared first on SvětEkoZahrad.

projít na článek

Vepřová panenka smedovými mrkvičkami abramborovou kaší

Jaro je v plném proudu, za chvíli tu máme Velikonoce a je třeba nějak osvěžit i náš jídelníček. Velká porce mrkvičky, hrst čerstvé voňavé petrželky a osvěžující pomeranč, to je základem tohoto receptu. Díky vepřovému masu pak tímto jarnějším receptem nepo

projít na článek

Vepřová panenka se švestkami

Myslíte si, že toto je exotická kombinace vaření? Omyl, toto je recept našich babiček a prababiček. Je to staročeské jídlo české kuchyně. Protože švestky a vepřové k sobě patří. Potřebujeme na 4 porce: 2 vepřové panenky 10 plátků anglické slaniny Olej,

projít na článek

Vepřová panenka našalvěji se žampiony adýňovou kaší

Přestože dýně je typická spíše pro podzim, dnes už není problém ji sehnat celoročně a obzvlášť tu máslovou. Na pultech ji poznáte podle typického hruškovitého tvaru. Největší problém mám vždy s jejím oloupáním, přeci jen je slupka celkem tuhá, ale když se

projít na článek