Carboniacup pojede směrem do Brna

Další závod mají před sebou jezdci Hankook Carboniacupu. Po dvojzávodě na Slovakia Ringu čeká na jezdce i jejich stroje dlouho nenavštívený okruh v Brně, Carboniacup se tam vrací po celých 12ti letech, finanční prostředky věnovala a garantem dne se stala firma Enigoo a tak den ponese jméno Enigoo Racing Day. Hlavní poděkování patří teamu Šenkýř Motorsport.

projít na článek

Carboniacup letos podruhé na Slovakia Ringu, jako dvojzávod

Carboniacup letos podruhé zamíří ke slovenským kolegům na okruh blízko Orechovej Potoni, neboli na Slovakia Ring a pojede se předposlední dvojzávod sezóny.

projít na článek

Carboniacup premiérově u Budapešti

Třetí letošní závodní víkend očekává v Carboniacupu okruh nedaleko Budapešti. Na známém okruhu F1 zvaném Hungaroring se pojede již 5.6. Je to trochu novinka, a tak jsme zvědaví na výkony jezdců na neznámé trati, ale také na jejich účast, jedná se o nejvz

projít na článek

Na Lausitzringu se v pondělí roztočí kola Carboniacupu

Carboniacup se přehoupnul do své druhé poloviny sezóny. Lužický okruh, na kterém se pojede 12.8. má i klopené zatáčky, neboť se tam jel i závod IndyCar, ale i technické pasáže, kdy se pojede varianta tratě DTM dlouhá 3,4km závodníky prověří po všech strán

projít na článek

Carboniacup za sluníčkem do Pannoniaringu

Také letos zavítal okruhový seriál Carboniacup na maďarský autodrom Pannoniaring.

projít na článek

Hurá na Slovakiaring, druhý díl Carboniacupu klepe na dveře

Po úvodním klání na domácí trati v Mostě se Carboniacup vydá na svou další pouť středoevropskými autodromy a tentokrát pojede na Slovakiaring u Orechovej Potoni, v blízkosti Dunajské Stredy.

projít na článek