Ingredience: 1/8 m sla 2/3 hrnku cukru 2 vejce 1 hrnek podm sl 1/2 lžičky jedl sody 1 hrnek kukuřičn mouky 1 hrnek celozrnn mouky 1/2 lžičky soli Detaily receptu: Vaj čko rozpalte na 175 C. Vymastěte plech. Ve velk p nvi na smažen nechte změknout m slo. Dejte z ohně a přidejte cukr. Rychle přidejte vejce a na lehejte je tak, aby byli pěkně spojen . Sm chejte podm sl se sodou a nalijte do... Zdroj
Už jste ochutnali Matějův celozrnný chléb Republika? Nyní za výhodnou cenu...Mňam
projít na článekJeště před pár lety by se to zdálo jako vtip. Dobrovolně doma péct chléb. Obchody téměř praskají ve švech, jak moc jsou regály plné. A lidé se přesto vracejí k domácí výrobě. Celozrnný, vícezrnný, pšeničný či kváskový. Na co si vzpomenete, to si doma může
Pekařství Vladimír Cais si zakládá na tom, že srdcem jejich špičkových chlebů je vysoký podíl tradičního žitného kvasu, který si sami ručně připravují. K němu přidají pošumavští pekaři z Vlachova Březí kvalitní pšeničnou a žitnou chlebovou moukou, droždí,
projít na článekVyzkoušejte jednoduchý a osvědčený recept na domácí kynutý chléb.
Když Jidáše vyloučili z kruhu dvanácti učedníků, zbavili se někoho, kdo možná vůbec nebyl – někteří badatelé totiž tvrdí, že do biblického velikonočního příběhu se dostal jenom proto, že bez zrádce nemůže být ani mučedník. A protože zrzavý Jidáš vydal Co