Čeští rychlobruslaři na Světovém poháru

Za olympijskou vítězkou Martinou Sáblíkovou (28), za olympioničkou Erbanovou (22), už ve špičce českého klasického rychlobruslení nejsou jen jednotlivci a díra. Naopak: roky na koleni piplané budoucnosti vstupuje právě tímto víkendem do prestižních bojů. Stavíme tým juniorů a juniorek, poprvé v počtu pěti mladých soutěžících!

projít na článek

Šesté místo pro Ondřeje Teplého ve světovém poháru

Ondřej Teplý jel ve třídě Finn svou první medailovou rozjížďku ve světovém poháru v životě. A mohl i vyhrát! Závod provázel na tuto lokalitu netypicky slabý vítr. Ondřej Teplý si vedl skvěle a od začátku se pohyboval v první desítce. Před finálovou jízdo

projít na článek

Český tým ve sprintu třetí na světovém poháru.

Pavel Kelemen - TERMINÁTOR. Ano takto teď můžeme bez uzardění a studu nazývat Pavla Kelemena. Tento muž z oceli si v jednom dni na světovém poháru střihnul nejprve rozjížďku týmového sprintu kdy společně s Martinem Čechmanem a Davidem Sojkou zajeli pátý č

projít na článek

Frintová zazářila na Světovém poháru

Česká triatlonistka Vendula Frintová i v Turecku v závodě Světového poháru potvrdila, že letošní sezona ji zastihnula v dobré formě. Ve městě Alanya doběhla na druhá. V závodě mužů skončil nejlépe Přemysl Švarc na 13. místě.

projít na článek

Frintová zazářila ve Světovém poháru na Novém Zélandu

Česká triatlonistka Vendula Frintová byla hodně vidět v závodě Světového poháru ve městě New Plymouth na Novém Zélandu a nakonec obsadila třetí místo, když za vítězkou zaostala o sedm vteřin. Jan Čelůstka doběhl v závodě mužů na 21. místě.

projít na článek

Blaha a Frei reprezentovali na Světovém poháru v běhu do vrchu

Výsledky (nekompletní): http://www.iscarex.cz/vysledky.php?zavodindex=1508

projít na článek