Cviky proti křečovým žilám

Téměř čtvrtina lidí trpí nějakou formou poruchy žil dolních končetin, většinou se jedná o křečové žíly, které jsou běžným jevem. Častěji se vyskytují u jedinců, jejichž profese vyžaduje dlouhé stání nebo sezení, které samozřejmě zhoršuje obvyklé symptomy. Nejen že jsou křečové žíly nevzhledné, ale také mohou být velmi bolestivé. Dennodenní pocit únavy a bolesti vám může vysávat energii, kterou si pak můžete udržet jen procházkami nebo cvičením. Predispozice ke křečovým žilám je dána často geneticky, ale jednoduchým cvičením lze předejít vzniku nových křečových žil anebo zmírnit bolest těch stávajících.

projít na článek

Cviky na ramena: TOP cviky a tipy na co si dát pozor

Cviky na ramena s vlastní vahou byste měli do tréninkového plánu občas zapojit, i když děláte cviky na ramena v posilovně. Nevyžadují speciální pomůcky a přístroje, většinu jich můžete dělat zcela bez pomůcek, nebo jen s hrazdou nebo jednoručními činkami.

projít na článek

VIDEO: Cvičte s Hanou Mašlíkovou. Cviky na doma pro vysněnou postavu a zpevnění do plavek

Chcete vypadat v plavkách jako modelka Hanka Mašlíková? Žádný problém! Vaše přání je pro nás rozkazem. Bývalá miss předvedla pro naši kameru ty nejúčinnější cviky na doma, díky kterým ještě stihněte vypadat u bazénu či moře neodolatelně.

projít na článek

Lék proti kouření Champix – pro a proti

Je určitě dobré vědět, že odvykání kouření prostřednictvím léku Champix není bez rizika, a jde o poměrně dlouhou a hlavně nákladnou léčbu. Příspěvek Lék proti kouření Champix – pro a proti pochází z Jak přestat kouřit, Biorezonance | eXnico

projít na článek

Nejlepší krémy proti vráskám

Vrásky od nepaměti trápí nejen ženy, ale i muže. Jsou důkazem, že čas nezadržitelně běží. Jsou také zřetelným ukazatelem věku každého z nás. Proti vráskám se však dá účinně bojovat. Trh nám nabízí celou řadu nočních a denních krémů proti vráskám.

projít na článek

Únik moči

Únik moči neboli inkontinence postihuje během života až padesát procent populace, především ženy. Nejde o jednu nemoc, ale vlastně o příznak vyskytující se z různých příčin. Rozlišuje se několik typů inkontinence. Vzhledem k příčinám vzniku inkontinence j

projít na článek