Cyklovýlet třídy 9. A

Dne 12. 6. 2023 se odhodlan akčn jedinci z 9. A vydali s tř dn učitelkou na cyklistick v let do Hr dku u Nechanic. Počas bylo př mo dokonal , proto n m nemohla zkazit n ladu ani zavřen kav rna v are lu z mku. Občerstvili jsme se z vlastn ch z sob a v cukr rně v Nechanic ch jsme je tě nabrali s ly na zp tečn pohodovou cestu. Mgr. Alena Jirkov Click to open image! Click to open image! Click to open image! Click to open image! Click to open image! Click to open image! Click to open image! Click to open image! Click to open image! Click to open image!

projít na článek

Prázdninový cyklovýlet

Ač panovala v posledních dnech úmorná vedra, rozhodla se parta odvážných (nejen) šesťáků, že vyrazí na plánovaný cyklovýlet v doprovodu dvou stejně neméně odvážných učitelů. Horko, nehorko, v domluvený čas potkali jsme se všichni na startu naší výpravy. Z

projít na článek

Cyklovýlet na Helfštýn

Dámský spolek zve všechny příznivce cykloturistiky, aby se přidali k našim členkám na výlet na Helfštýn. Sraz všech účastníků v 9:00 u dolní zastávky.

projít na článek

Mistrovství ČR na Lipně

O prodlouženém víkendu 4.–6. 7. se v Černé Pošumaví konalo mistrovství České republiky dvouposádkové třídy Fireball a juniorské třídy Cadet. Třídy Létající Holanďan a 29er odjeli Český pohár.

projít na článek

Sen o olympiádě se jachtařům třídy ILCA (Laser) rozplynul

Sen o olympiádě v Tokiu pro české závodníky třídy ILCA 7 (Laser) a závodnice třídy ILCA 6 (Laser Radial) se rozplynul. V sobotu 24. 4. 2021 skončila v Portugalsku kvalifikační regata.

projít na článek

13. ročník soutěžní přehlídky Mládí a Bohuslav Martinů

Ve dnech 25.-27. dubna 2023 se konal 13. ročník soutěžní přehlídky Mládí a Bohuslav Martinů. Naši studenti si vedli skvěle. Zlaté pásmo: Petr Koudelka – violoncello, posluchač 3. ročníku ze třídy prof. Kamila Žvaka Marie Kořenková – klavír, posluchačka

projít na článek