Grigory Makarian je Armén pocházející z Náhorního Karabachu a v Česku tvoří již osm let úspěšný YouTube kanál JdemeŽrát, kde hodnotí restaurace. Respekt provedl zdejší kavkazskou restaurační scénou.
Slaninu pokrájíme na malé kostičky, dáme vyškvařit, pak na ni přidáme plátky žampionů, které na ní orestujeme. Maso dáme do mísy, přidáme vejce, hrubě nastrouhanou okurku (bez semínek), nastrouhaný česnek, nastrouhané rohlíky, hořčici a zchladlé slaninové
projít na článekNálev na 10 Kg okurek:4,5 l voda1,5 l ocet192 g sůl360 g cukr60 tablet sacharin12 Ks nové koření18 Ks pepř celý12 Ks hřebíček celý Ingredience dáme do hrnce, a jak začne vařit voda, tak přilijeme ocet, povaříme 5 minut a dáme vychladit. Do sklenice
projít na článekProcházka po cestě kolem Zlatníku Při začátku trasy na Bělé se jedná zhruba o 8km trasu, která začíná po zelené turistické značce relativně prudkým výšlapem do kopce, kde se napojíme na cyklistickou trasu č.5229, po které se dáme směrem ke třem rybníčkům.
projít na článekTenhle recept sice není od maminky, ale stojí za to, se o něj podělit. Obsahuje minimum mouky, ale spoustu čokolády. Doufám, že vám bude chutnat a uděláte s ním dojem třeba na návštěvu. Já na něm hlavně oceňuji snadnou přípravu. A pokud při servírování př
Ingredience - co budete potřebovat na sýrovou žemlovku 6 rohlíků (nebo housek) 1/4 litru mléka 100 g másla strouhanka 3 vejce 250 g sýra dle chuti, ideálně ementálový typ petrželka Jak postupovat při přípravě žemlovky? Housky nebo rohlíky nakrájíme n
projít na článek