Debnar a Kuříková vítězní v závěrečném závodě aquatlonu

Liberec hostil poslední díl Českého poháru v aquatlonu, což je sport, který kombinuje plavání a běh. V závodě s názvem ELEVEN Aquatlon Liberec 2014 se z vítězství radovali triatlonoví reprezentanti Petra Kuříková a Martin Debnar. Patronem závodu pak byl vynikající liberecký běžec Vítek Pavlišta.

projít na článek

Mistry ČR v aquatlonu jsou Kuříková a Powada

Mistrovské tituly v aquatlonu vybojovali v Jablonci nad Nisou Petra Kuříková a Jakub Powada. Závod s názvem Skupina ČEZ MČR v AQUATLONU Jablonec nad Nisou 2015 byl zároveň čtvrtým dílem Českého poháru v aquatlonu a českému olympionikovi v plavání Janu Mic

projít na článek

Petra Kuříková a Jan Čelůstka ovládli mistrovství republiky

Favorizovaní Petra Kuříková a Jan Čelůstka ovládli pražské mistrovství republiky v aquatlonu a stali se národními šampiony. Závod v metropoli přilákal v rámci Českého poháru v aquatlonu rekordní počet 258 startujících. Plavecká část byla v Podolí a běh na

projít na článek

Aquatlon v Českých Budějovicích ovládli Debnar a Brantlová

Úvodní závod šestidílného Českého poháru v aquatlonu vyhráli v neděli v českobudějovickém městském bazénu a přilehlém parku Stromovka Martin Debnar a Jana Brantlová.

projít na článek

Triatlonistka Kuříková na ME kategorie do 23 let skončila sedmá

Česká triatlonová reprezentantka Petra Kuříková skončila na mistrovství Evropy kategorie do 23 let na 7. místě. V ruském městě Penza se kromě ní představilo ještě dalších pět reprezentantů. Nejlepším mužem byl Martin Debnar na 18. místě.

projít na článek

Mistrovské tituly v aquatlonu jsou rozdány

Jablonec nad Nisou hostil již čtvrtý díl Českého poháru v aquatlonu, který byl zároveň mistrovstvím České republiky. A národními šampiony se pod Ještědem za deštivého počasí stali Petra Kuříková a Jakub Powada.

projít na článek