Devatero otázek, které mi pomáhají dostat zlidí informace

Co chcete, aby web udělal za vás? Jaký výsledek budete považovat za úspěch? A podle jakého čísla se budeme řídit? A jak konkrétně tu kvalitu zákazník pozná, čím se to u něj projeví? A kdybyste mohl mávnout kouzelnou hůlkou, aby se to změnilo. Jak by to vypadalo? Jaké otázky vám často kladou klienti / návštěvníci obchodu? Proč lidi raději nakoupí u konkurence? (Možná neodpovídáte na poptávky včas.) Proč se lidi vracejí nakoupit k vám? Proč? Ano, a proč? Proč? Ano, proč? To důsledné proč i vydělává a nebo je základem boží metody logického rámce. A když toto všechno víme, udělám abraka dabra a narostou poptávky třeba o 70 % a je z nich trojnásobná výtěžnost, konkrétně v Edeře. The post Devatero otázek, které mi pomáhají dostat z lidí informace appeared first on Karel T. Borovička.

projít na článek

Jak vypadá správa PPC kampaní profesionálem?

Vždy, když mi přijde poptávka od potenciálního klienta, zajímá mě hned několik základních otázek, než klientovi předložím nabídku na audit zdarma a návrh spolupráce. Mezi tyto otázky patří informace, které mi dovolí nahlédnout pod pokličku daného projektu

projít na článek

Jak dostat vodu z ucha

Než navštívíte lékaře, tak si vyzkoušejte několik způsobů doma, jak dostat vodu z ucha.

projít na článek

Nejlepší řešení pro technickou podporu?

Tento článek věnuji speciálně firmám, které řeší efektivitu svých zaměstnanců a zároveň chtějí dostat na vyšší úroveň prezentaci svých služeb či produktů.

projít na článek

Platby v areálu festivalu

  Máme pro vás jednu z novinek letošního ročníku Keltské noci! V areálu konání festivalu bude možnost platit jak cash, tak platebními kartami :-) Konec věčných otázek co je lepší a proč, zkrátka plaťte tím co je vám pohodlnější!

projít na článek

LiderLand3000 s krédem ,,vyberte si nás, jsme nejlepší" láká lidi na proplácení účtenek z nákupů, ale realita je trošku jiná, stejně tak jako další výroky.

V poslední době se mě ptalo více lidí na program s názvem LiderLand3000 a tak jsem se rozhodl napsat takovou recenzi a objasnit základní fakt o tom, jak celý projekt funguje a uvést pravdivé informace, protože jak jsem tak viděl, tak weby a nebo i online

projít na článek