Příspěvek DIY ozdoby ze škrobu a jedlé sody pochází z Ekovanoce
Jedle, krásný štíhlý jehličnatý strom. Jedle patří mezi jehličnaté stromy s rovným kmenem a větvemi v přeslenu. Jehlice u jedle jsou většinou dvouřadé, hřebenitě uspořádané, na vrcholu vykrojené. Šišky na větvích jedle nevisí, ale vyrůstají směrem nahoru,
projít na článekVždy když našinec řeší dilema, co s těmi dvěma posledními, už lehce přezrálými, banány, měl by si vzpomenout na banánový chlebíček. Stačí totiž vyšlehat vejce s cukrem a rozměklým máslem, pak přidat rozmačkané banány, trochu podmáslí a nakonec mouku s tro
projít na článek1/2 hrnku polohrubé mouky 1/2 hrnku hrubé mouky 2 vejce 1 hrnek kefíru 2 rohlíky 1 kousek másla 1 lžíce oleje sůl na špičku nože jedlé sody Nejdříve nakrájíme rohlíky na kostky. Na másle je opečeme dozlatova a necháme…
projít na článekVánoce jsou za dveřmi a je potře se připravit na advent. Nabízím Vám, jako každý rok, možnost zhotovení adventních a zimních dekorací. Tyto vazby tvořím z kvalitních materiálů jako například čerstvá jedle, skleněné, přírodní a kovové ozdoby. Pečlivě přist
Pokaždé, když mám chuť na něco sladkého, ale zároveň trochu zdravějšího, udělám lehký mrkvový koláč. Je příjemně vlahý, chuťově výborný a vůbec byste na první ochutnání nepoznali, že není upečený z klasické bílé mouky. Špaldě se naštěstí nemusíte ani při
projít na článek