DOBRÝ VOJÁK ŠVEJK SE VRACÍ

vypráví DAVID NOVOTNÝ – Připravte se na návrat nezapomenutelného dobrého vojáka Švejka v dalších příbězích od Jaroslava Haška! Tato exkluzivní kolekce šesti povídek, které vznikly ještě před slavným románem, vám přinese nové a překvapivé osudy našeho oblíbeného hrdiny.

projít na článek

Detektiv Pikachu se vrací!

Mluvící Pikachu se vrací v pokračování s názvem Detective Pikachu Returns, aby se svým parťákem Timem Goodmanem vyřešil Článek Detektiv Pikachu se vrací! se nejdříve objevil na NBase.cz.

projít na článek

MASTERS OF REALITY se vrací s první novou skladbou po 15 letech

Americká rocková kapela, která vydala své poslední album v roce 2009, se nyní vrací se vší slávou. Sdílí nový singl „Sugar“ a chystá turné po Evropě.

projít na článek

GRUESOME se vrací s novým singlem, aby opět poctili DEATH

Deathmetaloví klasici z Miami, ochraňující odkaz legendárních DEATH, se vrací s novým singlem „Frailty“ po dlouhých čtyřech letech ticha.

projít na článek

Tokyo Game Show 2024 Vrací se Sony! Nintendo jen pro vyvolené!

Sony se po dlouhé pauze vrací na Tokyo Game Show 2024, což bylo potvrzeno spolu se spuštěním oficiálního webu pro The post Tokyo Game Show 2024 – Vrací se Sony! Nintendo jen pro vyvolené! first appeared on GamingSite.cz.

projít na článek

Oblíbený zloduch se vrací ve WarioWare: Move It!

Postava Waria patří k mým nejoblíbenějším. Oblíbil jsem si ho ve hře Wario Land 3 pro konzoli Game Článek Oblíbený zloduch se vrací ve WarioWare: Move It! se nejdříve objevil na NBase.cz.

projít na článek